VIDEO! Een spoedarts zit vast met hartpatiënten op A1 – Opper-Oostenrijk#Rettungsgasse? wordt weergegeven in grote witte letters. Het is een video die het web op hol doet slaan en je doet beseffen hoe belangrijk het is om een ​​levenslijn te bouwen. En op Facebook lijkt het al een lef om te raken: de video is meer dan 144.000 keer bekeken en gedeeld door meer dan 1600 gebruikers.

Online opgenomen en geüpload, het heeft een arts voor noodgevallen en sportarts Christoph Stöbich. Hij zorgt voor de ÖSV skiërs en is ook hun Olympische arts.

De video laat een reddingsteam zien – voorbij een kolom met voertuigen – die zich een weg door de file probeert te banen. Omdat de reddingsbaan op de snelweg A1 West bij Linz niet werkte!

Elke seconde telt nu. Achter in de ambulance: een hartaanvalpatiënt. Een moeilijke situatie, waar het leven en de dood betreft.

De aantrekkingskracht van de ervaren spoedarts uit Linz? Voordat het verkeer tot stilstand komt, is het van essentieel belang om een ​​reddingsstrook aan te leggen. Een dappere coureur moet de start maken zodat de anderen meedoen.


De foto's van de dag

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief van today.at


Mogelijk bent u ook hierin geïnteresseerd:

(Cru)


Source link