'Mijn doel is het beste'Gareth Bale, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo kon dit niet doen, vanwege de Egyptische ster Mohamed Salah. De voetballer van Liverpool heeft de titel van het beste doelpunt van het jaar veroverd en daarmee alle grote sterren achtergelaten in het wereldvoetbal.

In het eerste seizoen van het Engelse team Liverpool scoorde Salah met haar prestaties in het eerste seizoen. Zijn optreden in de finale van de UEFA Champions League schittert nog steeds. Salars doel tegen Everton in de trui van de Alredd werd overwogen voor de Puskas-prijs.

De lijst was verder onder de indruk van het feit dat Real Madrid Gareth Bale's hoge doel van de kike en een kick van de fiets scoorden door Ronaldo for Real tegen Juventus.

De hoofdrolspeler van Portugal, Ronaldo, bleef wekenlang stil, hoewel hij in het weekend werd overgedragen aan Salah. Maar deze keer werd aangekondigd dat de beloning Salah was, maar zijn doel was de beste.

Ronaldo zei op vrijdag (28 september) dat zijn salondoelpunt erg goed was. Maar mijn doel was het tegenovergestelde. Mijn doel was door een fietsschop. Dat was geweldig. Iedereen zegt de waarheid, niemand zal liegen. '

Ronaldo zei: "Natuurlijk was ik de beste. Hoewel ik niet teleurgesteld ben. Soms win je en verlies je nooit. De afgelopen 15 jaar heb ik mijn best gedaan. Ik ben zo blij. '

Tijd van Bangladesh: 2026 uur, 30 september 2018
Emakeema


Source link