Reneta Indja ziet niet hoe de mensen de macht kunnen uitschakelenBulgaren hebben geen energie om de huidige macht omver te werpen. Het kan alleen onder invloed komen van externe krachten. Deze mening sprak met bTV, de eerste premier van de dienst in het nieuwste verhaal van Bulgarije, Reneta Indzhova, voor "120 minuten".

"Mensen zullen niet de energie hebben om te protesteren tegen deze winter, omdat het praktisch een mechanisme is voor biologische vernietiging," zei Indjova, verwijzend naar de verdere prijsstijging, die voortvloeide uit de stijging van de gas- en olieprijzen op de internationale markten, waardoor de KEVR gedwongen werd. verhoogde ook de prijs van gas in Bulgarije, en daarmee de prijs van verwarmingsenergie.

Leiders moeten verantwoordelijk zijn voor wat ze hebben gedaan. Wat verwachten de heren? Trump het? Aanklagers uit Europa en Amerika …

"Ze kunnen ons hitte laten gebruiken, vooruit betalen of chips op onze radiatoren zetten," zei Reneta Indjova. Volgens haar zal het voor de bevolking moeilijk zijn om elke drie maanden prijsverhogingen door te voeren.


Source link