Loko Plovdiv en Eter crashten de bal voor 0: 0Meer over het onderwerp

Lokomotiv (Pa) en Eter eindigden met 0-0 in een wedstrijd uit de eerste ronde van de eerste divisie. Met dit resultaat konden de gastheren niet dichter bij drie punten komen van CSKA, en vestigden de gasten zich over de gevarenzone.

De intense regen over het veld verspilde om het 2 – 0 te maken voor de thuisploeg.

In de zesde minuut kwam Ante Aralica van de gastheren uit in een schone positie, maar de zijscheidsrechter hief de vlag op voor hinderlaag, en zijn oordeel was behoorlijk controversieel. De gasten kwamen terug met een gevaarlijke tien minuten later.

Ventsislav Vassilev geeft voorzet maar Assen Georgiev maakt de bal schoon. In de 22e minuut brak Birssit Karagarin door, sloeg toe met een harde klap, maar Hristo Ivanov ving de leren bal.

"Black and White" nam de leiding, en in de 37e minuut na het centrum van Birmingham Karagarin schoot zijn ploegmaat neer maar raakte de lat. Een minuut voor rust kwam Ante Aralesi in een goede positie, maar de keeper van Hristo Ivanov ving de bal.

De gastheren begonnen actiever en de tweede helft. In de 52e minuut kwam Ante Aralica in het strafveld van de tegenstander, viel achter Dimo ​​Atanassov aan en eiste een penalty, maar de scheidsrechter Volen Chinkov besloot dat hij geen reden had om haar te beoordelen.

In de 62e minuut kwam Ante Aralica in een goede positie, maar schoot niet goed. Na verloop van tijd keken de "boyars" dapper naar de deur van de "smurfen".

In de 80e minuut schoot Daniel Mladenov gevaarlijk van een overtreding, maar stuurde de leren bal naar buiten. Drie minuten later werd het doelpunt van Abdellahakim boana afgelast vanwege een hinderlaag.

Aan het einde van de wedstrijd ging de Sloveense jeugdinternational Alain Ojbolt in de wedstrijd voor de gastheren, zijn debuut in een officiële zwart-witte teamwedstrijd. De twee tegenstanders slaagden er niet in een doelpunt te maken en een punt te splitsen, terwijl de eterochts de vijfde opeenvolgende wedstrijd zonder nederlaag scoorde.

Lokomotiv Plovdiv – Etar 0: 0

locomotief: Martin Lukov, Josip Tomashevich, Stephen Eze, Asen Georgiev, Milos Petrovich, Ianko Angelov (66- Parvis Umarbaev), Igor Banovic, Birssit Karagarin, Dimitar Iliev (90- Valim Posinkovic), Ante Aarali (88- Alain Ojbolt) Buna.

ether: Hristo Ivanov, Ventzislav Vassilev, Artem Artyunin, Dimo ​​Atanasov, Georgi Sarmov, Nikola Kolev, Florent Bozhaj (90 + 3), Plamen Galabov, Roumen Rumenov, Daniel Mladenov (90- Krum Stoyanov)


Source link