Verslag van de halftime battle: Fang Shuo 10 punten Smith show drawbars Mavericks 52-42 Shougang _ Sohu Sports _ Sohu.comOriginele titel: Halftime battle report: Fang Shuo 10 punten Smith Slots Dallas 52-42 Shougang

Op 30 september 2018, Beijing tijd, speelde het NBA voorseizoen Mavericks tegen Beijing Shougang. Na de rust, de Mavericks onder leiding van Dennis Smith en East Cecchi, leidende de Shougang 10 punten met 52-42.

In het eerste kwart van de wedstrijd assisteerde Fang Shuo Hamilton in drie punten om Shougang te helpen de leiding te nemen bij het doorbreken van de patstelling en Jordan Jordan slaagde erin te reageren met een lege mand. The Mavericks slaagden vervolgens erin te vertrouwen op defensieve tegenaanvallen, East Cickey had ook een snelle break layup en het thuisteam opende de opening na een 9-0-golf. Shougang voegde buiten werpers toe en Fang Shuo, Hamilton en Zhu Yanxi reageerden met een golf van 7-0 voorsprong. De twee partijen gingen een golf van confrontatie aan en de Mavericks hebben een zwakke voorsprong behouden. Na het eerste kwart leiden de Mavericks 21-18 Shougang.

In het tweede kwartaal ging de rotatie van de twee partijen een touwtrekken in en de score wisselde af. Toen de Mavericks geleidelijk terugkeerde naar de startspeler, werd de impact op de velg aanzienlijk verbeterd en raakte East Cickey ook een driepunter. Shougang moest niet achterblijven en Hamilton sloeg de score opnieuw met een driepunter. Met Kleber's twee opeenvolgende driepunters scoorden de Mavericks meer dan 5 punten. Voor het einde van de helft gebruikte Dennis Smith een prachtige trekstang om de Mavericks te helpen hun voorsprong uit te breiden naar meer dan 10 punten. Na de rust lopen de Mavericks 52-42 voor op Shougang.

Shougang start: Fang Shuo, Hamilton, Wang Yuhui, Zhang Zhuo, Zhang Cairen

Mavericks starten: East Cecchi, Dennis Smith, Matthews, Finney Smith, Jr. Jordan

(Hu)Ga terug naar Sohu en zie meer

Verantwoordelijke uitgever:

Disclaimer: dit artikel vertegenwoordigt alleen de auteur zelf, Sohu is het platform voor informatie-publicatie en Sohu biedt alleen informatieopslagservices.

van


Source link