Actrice Gwyneth Paltrow en producer Falchuk trouwden in New York |Gwyneth Paltrow en Brad Falchuk / Vía La Prensa

Actrice Gwyneth Paltrow en scenarioschrijver en televisiemaker Brad Falchuk waren zaterdagavond in een privéceremonie in een woning in de Hamptons in New York getrouwd met familie en verschillende sterren.

De Oscarwinnaar, 46, en Falchuk, 47, dateerden elkaar in 2014 na een ontmoeting tijdens de opnames van de serie "Glee", een die haar nu echtgenoot, die ook achter Amerikaanse horrorverhalen zit, co-produceerde.

Hun relatie werd echter pas in 2015 openbaar gemaakt, volgens de E! wie heeft gerapporteerd over deze unie, en geeft ook aan dat de bruiloft werd bijgewoond door Cameron Diaz en haar echtgenoot Benji Madden, Steven Spielberg, Robert Downey Jr en zijn vrouw Susan, evenals Jerry Seinfeld en zijn vrouw Jessica, die vrijdagavond aanboden een repetitiediner voor het paar.

De belofte die werd aangekondigd in de laatste januari-editie van het Goop-magazine, is het tweede huwelijk voor beiden; Ze was getrouwd met de zanger van Coldplay, Chris Martin, die nog steeds vrienden zijn en die net voor de bruiloft zaterdag zong op het Global Citizen Festival in het Central Park van New York.

Het entertainmentportaal voegt eraan toe dat het onbekend is of Martin de bruiloft bijwoonde. Het echtpaar is in 2016 gescheiden en deelt de voogdij over hun kinderen Apple en Moses.

Falchuk was van zijn kant getrouwd met televisieproducent Suzanne Bukinik en na tien jaar relatie zijn ze gescheiden in 2013. Hij heeft ook twee kinderen, Isabella en Brody.

EFE


Source link