Wetenschappers onthullen langdurige oplossing tegen HIV (FOTO)Onderzoekers van de Rockefeller University in New York verbaasden de bevolking door aan te kondigen dat ze zich konden ontwikkelen therapieën dat veroorzaakt de HIV in kwijtschelding voor een lange tijd.

Hoe kon het worden bereikt? Volgens het onderzoek zou dit kunnen zijn als twee antilichamen die vechten tegen het virus worden gecombineerd gereduceerd in het bloed op niet detecteerbare niveaus, waardoor de conditie beheersbaar is.

De behandeling zou bestaan ​​uit een therapie met antilichamen door middel van een aftreksel.

De ideeën werden ondersteund door experimenten. Tot 11 patiënten met HIV ze kregen de combinatie van de antilichamen en de resultaten waren bemoedigend, omdat 9 van hen erin slaagden het virus kwijt te raken, zelfs nadat ze de medicijnen stopten die ze voor het leven zouden gebruiken.

Beeldresultaat voor vih-remissie

Het effect is echter niet definitief, omdat het rond duurt vijf maanden. Het blijft echter een levensvatbare langetermijnoplossing om te voorkomen dat patiënten dag in dag uit medicatie nemen, wat meestal leidt tot andere problemen, zoals nier-, hart-, gastro-intestinaal of zelfs botdichtheid, om maar een paar te noemen.

Resultaat van afbeelding voor bijwerkingen antiretrovirale therapie "width =" 505 "height =" 440

Bovendien biedt de oplossing zeker een uitlaatklep om de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren.

de Dr. Marina Caskey, een deelnemer aan de revolutionaire ontdekking, sprak over antiretrovirale therapie (ART), verklarend dat hoewel de behandeling – die eigenlijk een cocktail van drugs is – effectief is, deze niet eindigt met HIV.

Hij benadrukte dat de inname dagelijks is en als deze wordt achtergelaten, wordt het virus resistent en aanvallen met veel meer kracht, dus is het handiger een therapie die het virus zo lang mogelijk remisivo.

Met debatinformatie
Foto's genomen van Debate en Las Provincias

Vrolijk je op om te reageren. We willen uw mening weten!

opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Facebook Reacties


Source link