Rivier Golea naar Lanús met Quintero en Santos Borré aan het hofRiver Plate geslagen deze vrijdag Lanus, tegen de datum zeven van de Superliga Argentinië.

De wedstrijd, gespeeld in het stadion Stad van Lanús-Néstor Díaz Pérez, was 1-5 in het voordeel van het cross-bandteam.

Met deze marker staat hij op de derde plaats in het klassement met 13 punten. De leider is Racing, die 16 is, en de tweede is Atlético Tucumán, met 14. Deze twee teams hebben echter één spel minder dan de club 'Millionaire'.

Juan Fernando Quintero Hij startte de wedstrijd deze vrijdag. Quintero kreeg de pass voor de derde score van River, in minuut 58, na het laden van een fout. Doelpuntenmaker was Luciano Lollo, die compleet was met een kopbal.

De Colombiaanse middenvelder kwam uit in de 67e minuut. Hij werd vervangen door Exequiel Palacios. In die tijd verliet Ignacio Socco de rechtbank, en Rafael Santos Borré vervangt hem.

Vier minuten later, 71, Santos Borré was bepalend voor de vijfde zo veel van rivier. De Colombiaanse spits slaagde erin om van een rivaal af te komen en stuurde de bal terug naar het midden van het gebied. Nicolás de la Cruz, De partner van Santos Borre, sleepte het teken voort, en Palacios kwam van achter naar finish.

Leonardo Maciel scoorde het enige doelpunt voor Lanús in de 17e minuut.

River's andere doelen waren het werk van Ignacio Scocco (28) Matías Ibáñez (53, autogol na het schot van Santiago Sosa). en Nicolás de la Cruz (64).

De volgende wedstrijden van de cross-band club zijn:

Tegen Onafhankelijk, volgende dinsdag 2 oktober (kwartfinales van Copa Libertadores, ronde).

Tegen verdediging en rechtvaardigheid, volgende vrijdag 5 oktober (Superliga)


Source link

Leave a Reply