Egypte zal een burger niet in gevaar brengenMohamed Ismail – Cairo – Boeken – Mohamed Juma:

Media zeiden dat Amr Adib, de Egyptische staat, niet zal nalaten dat een Egyptische burger in het buitenland risico loopt, in verband met de vrijlating van Egyptische vissers die zijn gearresteerd door de Turkse marine in Noord-Cyprus.

Adeeb zei tijdens de presentatie van het programma "het verhaal" op de "MBC Egypte", op zondagavond: "Beste Egyptische vissers in een dergelijk programma, ik zei je om te ontspannen, je bedoelt te worden afgeschrokken. Je moet weten dat dit bestuur geen Egyptische burger meer in het buitenland achterlaat. Staat om zijn kinderen terug te brengen. '

Hij vervolgde: "Meer dan 9 miljoen Egyptenaren in het buitenland, maar de Egyptische staat laat niemand in gevaar, en dit gebeurde meer dan eens."

Ambassadeur Ahmed Abu Zeid, woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken, heeft aangekondigd dat de vijf vissers die op Noord-Cyprus worden vastgehouden op vrijdag zijn vrijgelaten als gevolg van hun arrestatie wegens infiltratie in de territoriale wateren van Noord-Cyprus, waarbij de samenwerking door de Cypriotische zijde met de Egyptische ambassade in Nicosia werd geprezen. , Totdat de inspanningen culmineerden in de succesvolle vrijlating van de vissers.

Bedankt voor het lezen van het nieuws over "Adeeb" van de bevrijde vissers op Cyprus: Egypte zal geen burger op de Gulf 365 in gevaar brengen en je laten weten dat de inhoud van het onderwerp is geschreven door Masrawy en mogelijk volledig is overgedragen of geciteerd van hem en je het nieuws van deze bron kunt lezen en volgen via de hoofdbron van de volgende link Masrawy Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit nieuws en de beste wensen voor Happy Day.

Abonneer u op de nieuwsbrief om het belangrijkste nieuws te krijgen zodra het is gepubliceerd

Volg ons op sociale netwerksites


Source link