Merck Foundation lanceert een lied om mensen bewust te maken van mannelijke onvruchtbaarheidMerck Foundation, de filantropische tak van Merck KGaA Duitsland, lanceerde het nummer "Life is Bigger" om het stigma rond onvruchtbaarheid in Afrika en de rest van de wereld te doorbreken. Het nummer maakt deel uit van de campagne 'Merck More than a Mother' voor de gemeenschap.

Het lied is geschreven en gezongen door Tom Close, een arts en zanger uit Rwanda. Dr. Rasha Kelej, CEO van Merck Foundation en president van 'Merck More than a Mother' legde uit: 'Het lied communiceert een belangrijke boodschap aan de samenleving dat niet alleen vrouwen maar ook mannen de oorzaak kunnen zijn van onvruchtbaarheid. verbonden aan onvruchtbaarheid, articuleert dat het leven groter is dan het hebben van kinderen en levert de belangrijkste boodschap van Merck Foundation dat een vrouw meer is dan een moeder en mannen meer dan alleen vaders zijn.

"Ik heb te veel plezier gehad aan het werken aan dit prachtige nummer 'Life is Bigger' met een veelbelovende zanger en songwriter uit Rwanda, die ook een dokter is. Het lied spreekt onvruchtbaarheidsstigma aan met als doel bewustwording te kweken over onvruchtbaarheid van de man en de gemeenschap te sensibiliseren. #MenToo kan onvruchtbaarheid lijden, niet alleen vrouwen, en een beroep doen op elke echtgenoot om de reis van onvruchtbaarheidsbehandeling met zijn vrouw te delen, "voegde Dr. Rasha Kelej daaraan toe.

Merck Foundation werkt op alle niveaus om een ​​culturele verandering in de Afrikaanse samenleving teweeg te brengen en pleit voor de vrouwen die geen kinderen kunnen opvangen tegen discriminatie, isolement en geweld.

"Kunst heeft het vermogen en de invloed om het probleem aan te voelen, wat de emoties verder stimuleert en tot betrokkenheid en actie leidt. Daarom hebben we dit medium gebruikt om het probleem van onvruchtbaarheid aan te pakken, met speciale aandacht voor mannelijke onvruchtbaarheid om mannen aan te moedigen over hun onvruchtbaarheid en doe mee aan de behandelreis met hun echtgenotes .Ik geloof persoonlijk dat dit nummer van grote waarde zal zijn voor het beïnvloeden van de cultuurverandering die we bepleiten, "concludeerde dr. Rasha Kelej.

(Dit verhaal is niet bewerkt door Business Standard-medewerkers en is automatisch gegenereerd op basis van een gesyndiceerde feed.)


Source link