Is het een hausse op de wereldeconomie?Volgens Allianz Globlis Vagyonosodsi, de negende keer, was het jaar 2017 een belangrijke factor in het perspectief van de belegger, omdat de politieke macht van de economie in een stroomversnelling kwam na de economische hoogconjunctuur. Als gevolg hiervan waren de markten van de Verenigde Staten en de retailmarkten zeer hoog, met in totaal 7,7 kamers die werden verkocht uit de psychiatrische instrumenten van de Hongaarse volksmuziekindustrie. Als gevolg hiervan steeg het wereldwijde bruto binnenlands product tot 168 miljard euro.

De trends in beleggingen zijn veranderd: de papierindustrie verandert

De afgelopen jaren heeft het merendeel van de spaarders afstand genomen van hun fondsen en geld geïnvesteerd, en in 2017 hadden ze een aanzienlijk rendement op hun papieren en hun marktaandeel was vorig jaar bijna verdubbeld, wat hoger was dan het niveau van vóór belastingen. Dit betekent dat in 2017 alle soorten apparatuur de grootste en meest complete 12,2-jarige zal zijn, wat in 2017 overeenkomt met meer dan 42 zigzags. In de tweede plaats hebben ze in totaal 5.2 schaakspellen, met het totale aantal inzetten in het totale aantal inzetten en inzetten.

illusztrciForrs: AFP / Imaginechina / An Xin

Zolang de investeerders de kapitaalmarkten ontdekten, waren de bankiers over de hele wereld verloren in de hoofdstad. Vóór vorige week werden slechts 42 bankfilialen bij de banken gedeponeerd. Integendeel, dit betekent allemaal 390 millird eurs. Als gevolg hiervan daalden de bankrolls terug naar 4,3 cent (met bijna 27 stukjes doek op de vloer).

De geïndustrialiseerde landen waren verschroeid – de VS hadden de overhand

Inderdaad, de geïndustrialiseerde landen werden gekenmerkt door het relatief lage volume van apparatuur in de wereld, met het gebruik van de meest wenselijke landen. In 2017 veranderde deze trend ook. De versnelde groei van landbouwproducten is uitgesloten in geïndustrialiseerde landen: in deze landen was het groeitempo meer dan 6,5 keer hoger dan in een paar decennia, en in de meest populaire landen daalde het aantal mensen tot 12,9 cent in de populairste landen.

Bovendien was 2005 niet zo laag – 6,5 punten – het feit dat dit jaar niet genoeg was voor de KT-groep. In het laatste decennium was dit het hoogste, 13 keer het gemiddelde. Het belangrijkste in dit artikel is om het beste te doen: het is gedaald van 18,3 kelken naar 14 kelken en in de Verenigde Staten is het 5,8 kelken gestegen naar 8,5 kelken.

Forrs: Allianz

In Oost-Europa is het thema van het thema klein van omvang, 7,5 gram lang (2016: 8,3 zalk). De VS heropende zich in Knott's ogen, midden in de nachtmerries. In 2017 bedroeg het gemiddelde bruto binnenlands product van meubels ongeveer. Er waren 44 schoppen beschikbaar voor de VS en Knre was slechts ongeveer 3.000. Het waren 25 chunks. Dit geld in de afgelopen zesentwintig jaar was in tegenstelling tot de Kna-markt voor de 35e eeuw.

Het wordt sneller en sneller

In het jaar 2017 groeide de hongerstaking van de mensen van de wereld met 6 stengel. Het thema nvekeds was lichtjes hoger dan het vorige 5,5-niveau. Het onderwerp van de komst van de media werd ook versneld in Oost-Europa, waardoor de 7.4-hitlijsten bekend werden. In het geval van een snelle economische groei kan de totale schuld (het bbp als percentage van het bbp) echter alleen worden verwaarloosd, met uitzondering van 64,3 zł (Oost-Europa: 22,7 złalk). Deze worden wereldwijd uitgedaagd, maar ze zijn van nature enorm. In sommige landen hebben het niveau en de dynamiek van het ad-hocniveau tot kritische kritiek geleid.

illusztrciForrs: Imaginechina / Xie Zhengyi

Ondanks de sterke groei van de groep van ondernemingen, groeide de nettoschuld van de financiële ondernemingen, dwz de bruto schuld en schuldbewijzen, met 2017 tot 128,5 miljard euro. Dit komt overeen met 8,3 losse knoppen.

In Hongarije is er veel psychiatrische apparatuur in Hongarije en er is een verandering in de populatie.

In Hongarije was de populatie van voorraden van de bevolking rijk aan leven, met 7,5 cent in 2017, bijna hetzelfde als in de vorige. Alles werd naar de winkelcentra gebracht; Het aantal beveiligings- en beveiligingssystemen steeg ook 6.1 keer, wat het beste resultaat is voor de "pensionering" van 2011. Deze rtk mg is echter altijd een derde achter het niveau van 2010.

De prijs van de schulden was in 2010 0,2 keer hoger en dit was de eerste winst. De accumulatie van rijkdom is ondenkbaar (het aantal mensen in de bevolking is met 27 kronieken tot het record van 2010 gedaald), het blijkt dat de mensen van het geslacht hun lichamen hebben verloren. De populariteit van de Hongaren ligt echter ver achter en heeft ertoe geleid dat de 23,6% achterblijft bij het regionale klimaat dat kenmerkend is voor de Oost-Europese landen. Het ontbreekt op dit moment meer dan 20 keer aan de begroting voor 2010.

De landen in Europa zijn beter af in 2017 dan in de vorige; dit kan echter het geval zijn met de euro's.

Hoger niveau voor globalisering

In de afgelopen decennia leidde een snelle globalisering tot een enorme winststijging, waaraan in 2017 1,1 miljard mensen leefden. Het millennium was minder dan een bloeiend lid van deze groep, en bijna de helft daarvan was in West-Europa, Amerika en Japan. Vandaag geven deze landen een kwart van een wereld van rijkdom.

Aan de andere kant zijn Kna's dwergen aan de andere kant iets meer dan 50 stelen, beginnend bij iets minder dan 30 stokken. Imponeer uw gegevens op dit succesverhaal: 2000 kb. 500 miljard dollar ging naar de wereldwijde activakits en meer dan 100 miljard dollar zou bovenop de wereldwijde beleggingscategorie kunnen worden genoteerd. Aan de andere kant, in Oost-Europa, heeft het wereldwijd rijke kzposztly 7 dieptepunten (de wereldwijde bovenste activaklasse minder dan 1 klont).

Er is evenwicht in geïndustrialiseerde landen

Op het niveau van elk land is de evenwichtsvergelijking echter een gemengde. De verdeling van de welvaart in het hele land varieerde in milliseconden, maar de situatie verslechterde in MS-landen. Er zijn meer geïndustrialiseerde landen zoals de VS, Duitsland, Japan en de Verenigde Staten. In veel gevallen is het wijdverspreide feit bewezen dat in de afgelopen decennia er een kloof was tussen de rijken en de engerds. De verdeling van welvaart in Hongarije is ook verslechterd en de pnzgyi vlsgot is vernietigd.

Forrs: Allianz

Allianz heeft in de Verenigde Staten een belangrijke rol geïntroduceerd bij het aantrekken van welvaart van de Verenigde Staten naar de rijkdom van landen in de Verenigde Staten. Allianz Wealth Equity Indicator (AWEI).

Met deze applicatie zijn de resultaten verrassend: in de Verenigde Staten, Dl-Afrika, Indonesië en het Verenigd Koninkrijk, Dnia, Swaziland en Nmmetgs behoren tot het gebied waar rijkdom relatief ongelijk is .In Scandinavië is dit de eerste het is mogelijk dat de bevolking een hoog publiek vertrouwen heeft.In de Verenigde Staten wordt het land verlaten door de Verenigde Staten en het is de belangrijkste oorzaak van de tsjechische opstand.

Msfell is een heel Oost- en West-Europees land, met meer dan duizend landen, bijvoorbeeld Italië, Spanje en Griekenland zijn ook landen met een redelijk evenwichtige verdeling van welvaart. Ondanks het feit dat sommige van de rijke en rijke mensen in de wereld welvarend zijn (in de voormalige KT-landen), zijn deze landen relatief stevig begonnen, omdat rijkdom – niet het minst het onroerend goed – traditioneel onderverdeeld is in een hoop botten. In vergelijking met de voorgaande jaren is Hongarije een van de meer ontwikkelde landen in deze lijst, het resultaat van liberlis-hervormingen die in de jaren negentig werden geïntroduceerd.


Source link