Tussle tussen MPCA, kan BCCI hebben Indore ODI verplaatstWINDIES TOUR VAN INDIA 2018

De cricket gekke mensen van Indore waren getuige van een game in december 2017

De cricket gekke mensen van Indore waren het laatst getuige van een spel in december 2017 © Getty

Een ruzie over de distributie van gratis tickets tussen de BCCI en de Madhya Pradesh Cricket Association (MPCA) zou kunnen leiden tot het verschuiven van de tweede eendaagse internationale tussen India en Windies van Indore.

Volgens de nieuwe BCCI-grondwet zou 90 procent van de kaartjes voor de totale capaciteit van het stadion bestemd moeten zijn voor openbare verkoop, waardoor slechts 10 procent van de gratis tickets bij het staatsbestuur blijft liggen, wat in dit geval 2700 tickets is, gezien de capaciteit van het stadion van 27000. Maar de vereiste van de BCCI voor "verschillende secties van BCCI-belanghebbenden zoals sponsors, teams, BCCI-leden, BCCI-subcomité enz." in de horecapaviljoensectie, heeft het probleem veroorzaakt.

"Het managementcomité van MPCA heeft besloten dat het niet mogelijk is om de tweede ODI tussen Indië en de West Indies in Indore te organiseren als BCCI niet teruggaat naar de vraag naar gratis tickets." We hebben BCCI gesuggereerd, "MPCA gezamenlijke secretaris Milind Kanmadikar vertelde PTI op zondag (30 september). "We kunnen de vraag van BCCI naar gastvrijheidstickets niet accepteren. We hebben slechts 7000 plaatsen in de galerie met paviljoens (gastvrijheid) en gaan met 10 procent over op slechts 700 plaatsen. Als we er nu vijf procent van geven, blijven we achter met slechts 350 gastvrijheidstickets, "zei Kanmadikar.

"Zelfs wij moeten rekening houden met de eisen van onze leden, verschillende overheidsinstanties, we hebben ook slechts 10 procent complimenten in de grondwet van onze staatseenheid, maar daaruit kunnen we het bedrag (vijf procent van elke galerij) geven dat BCCI wil," zei hij.

"Uiteindelijk lichten we nogmaals toe dat het onze bedoeling was om de wedstrijd altijd te organiseren en we moesten landen in een situatie waarin de tijd die we voortaan voor de wedstrijd hadden moeten hebben geresulteerd in een aantal omstandige moeilijkheden waarvoor de gastorganisatie zou zijn geweest ten onrechte verantwoordelijk gehouden, "aldus de MPCA-verklaring. "Een dergelijk groot risico is niet waard gezien de buitensporige vertraging bij een deel van BCCI over het verlengen van verduidelijking en eerlijke besluitvorming.

"De eenzijdige, willekeurige, mysterieuze en ontspannen besluitvorming en werking van BCCI heeft zo'n groot verlies veroorzaakt voor de Association en de plaatselijke cricketfans van onze staat," voegde hij eraan toe.

De wedstrijd staat gepland om op 24 oktober gespeeld te worden.

© Cricbuzz

GERELATEERDE VERHALEN


Source link