Creatief huis voor barista's – ANTARA NieuwsBogor (ANTARA Nieuws) – Het stadsbestuur (Pemkot) van Bogor, West-Java, zal creatieve huizen bouwen om de talenten van jongeren te kanaliseren, een daarvan is de plek om de Barista's te oefenen.

"Deze barista-gemeenschap groeit snel van jaar tot jaar, steeds meer jonge mensen zijn verenigd vanwege koffie", zei burgemeester van Bogor, Bima Arya Sugiarto in Bogor, zondag.

Volgens hem is het bestaan ​​van barista's in de stad Bogor toegenomen, net als coffeeshops die in toenemende mate paddenstoelen groeien met de groeiende ontwikkeling van de Indonesische koffie-industrie.

Het stadsbestuur ziet dat er veel potentieel en kansen zijn in de koffie-industrie, de markt is bekend, zodat veel jonge mensen naar de wereld van koffie willen gaan.

Om de creativiteit van jongeren bij het verkennen van barista-wetenschappen (koffieophalers) te faciliteren, is het Creatieve Huis gebouwd voor jongeren om koffie te kunnen maken, trainen en opvoeden.

"Bogor City Government zal dit creatieve huis bouwen waarvan de fondsen worden bijgestaan ​​door de provinciale regering van West-Java, Insyaa Allah in 2019," zei hij.

Over koffie gesproken, volgens Bima gaat het alleen over smaken, maar over de economische sector en jongeren die verenigd zijn met dezelfde hobby.

Indonesische lokale koffieliefhebbers of -drinkers, hij bleef niet alleen drinken maar ook genieten van koffie met een gezonde levensstijl.

"We bouwen een nieuwe cultuur op, een koffiecultuur die veel gezonder is dan de cultuur van dugem", zei hij.

Bima heeft ook de Bogor Coffee Community en jongeren die betrokken zijn bij barista-activiteiten uitgenodigd om mensen intensiever voor te lichten over koffie.

"Als je hayu wilt worden, gaan we naar school en gaan we het dorp binnen. We introduceren deze koffiecultuur voor de gemeenschap", zei hij.

Ter herdenking van de internationale koffiedag hield de Bogor Coffee Community een activiteit Duizend kopjes koffie in het Expression Field. Indonesische speciale koffie-educatie door 10 duizend gratis exemplaren te verspreiden onder bezoekers.

"Deze activiteit betekent dat er 10 duizend mensen zijn die Indonesische koffie, Nusantara-koffie, Bogor-koffie kennen", zei Ananta Prasetowo van de Bogor Coffee Community. *

Lees ook: Samenwerken met barista, KAI nodigt "koffie samen" uit in de trein

Lees ook: Sahid STP met Hunan Normal University initiëren Coffee Academy

omroepers:
Redacteur: Erafzon Saptiyulda AS
COPYRIGHT © BETWEEN 2018


Source link