Verkeersmoeren in Blanchardstown sinds de opening van de nieuwe Krispy Kreme-winkelHet verkeer is "noten" geweest rond Blanchardstown sinds de opening van de nieuwe Krispy Kreme drive-thru.

Ross McNally, 36, die regelmatig in Blanch is, zei dat het gebied rond het winkelcentrum is vastgelopen sinds het op woensdag is geopend.

De chauffeur vertelde Dublin Live: "In feite is het sinds het begin van het verkeer absoluut walgelijk geweest.

26/9/2018. Mensen staan ​​in de rij voor Krispy Kreme's en staan ​​in de rij voor de rit tot 06.30 uur bij de officiële opening van Krispy Kreme's allereerste Ierse

"Ongeacht op welk tijdstip van de dag staan ​​overal auto's in de rij voor de plaats.

"Ik dacht dat het een dag of twee zou duren, maar zelfs vanmorgen passeerde ik en de drive-thru is afgezet omdat het vol is.

"Het is gewoon stom, ik heb gehoord van mensen die al meer dan een uur wachten, ik zou niet zo lang in de rij staan ​​voor een donut.

"Het is belachelijk.

"Het verkeer vanaf het winkelcentrum wordt tot aan de snelweg (M50) en zelfs Ongar Road veiliggesteld.

"Ik weet dat iedereen niet naar Krispy Kreme gaat, maar ik ben er zeker van dat een groot deel van hen dat is."

Ross zei dat hij zelf het gebied moet vermijden, zoals het verkeersvolume.

Hij voegde eraan toe: "Ik ben een chauffeur en ik ben hier altijd aan het rondrijden, maar ik vermijd het gewoon op dit moment.

De rit tot 19.00 uur bij Krispy Kreme's tijdens de officiële opening van de allereerste Ierse winkel van Krispy Kreme in Blanchardstown Centre.

"Het is net als Kerstmis, het is waanzin, veel mensen nemen waarschijnlijk niet eens de moeite om naar het centrum te gaan om boodschappen te doen, want er zijn zoveel auto's in de buurt."

Zelfs op zondagmorgen hebben mensen zich op sociale media uitgelaten hoe druk de plek is.

Keith McGouran zei: "Krispy Kreme Blanchardstown om 9 uur vanmorgen, 30 auto's in de Drive Thru en 100 mensen die in de rij staan." Een donut-hongersnood zal catastrofaal zijn voor Dublin 15. "

Een woordvoerder van Krispy Kreme zei: "Krispy Kreme is erg tevreden over de eerste paar dagen dat onze nieuwe winkel in Blanchardstown operationeel is.

"We hebben een zeer positieve reactie gezien van mensen die komen om tijd door te brengen met familie en vrienden over een donut en koffie, evenals mensen die onze rit gebruiken.

"Onze rit tot vandaag heeft een regelmatige stroom van tussen de 20 en 30 auto's en een gestage vooruitgang zonder vertragingen gezien."

En terwijl de vraag naar donuts in Dublin op dit moment enorm lijkt, hebben bazen geen plannen om binnenkort een nieuwe winkel te openen.

Een woordvoerder van het donutbedrijf zei: "Niet in de nabije toekomst, maar na verloop van tijd zullen ze onderzoeken wanneer en op welke manier ze verder gaan dan de nieuwe Blanchardstown-theaterwinkel om aan de vraag van consumenten naar Krispy Kreme in Ierland en Noord-Ierland te voldoen."

Hoe te om Dublin Live op sociale media te volgen

Je kunt onze Facebook-pagina hier leuk vinden.

Onze Dublin Live Sports-pagina – die je al je sportnieuws in Dublin brengt – is hier te vinden.

Het Dublin Live Twitter-account is @DublinLive.

Ons Instagram-account is hier te vinden.


Source link