Het leven van Bud Spencer wordt verteld in een filmkiem

De film gaat over de jaren dat de enorme Bud nog steeds een eenvoudige zwemmer was, Carlo Pedersoli.

Bud Spencer, icoon van de populaire cinema, vertelde toen hij nog steeds alleen de zwembaden bezocht voor zijn debuut in de entertainmentwereld. Dit is de focus van de volgende film waarvoor we op dit moment aan het scenario werken. De aankondiging werd gegeven door zijn zoon Giuseppe tijdens de openingsceremonie van de Terni Pop Film Fest – populair filmfestival.

In de loop van de avond, naast Giuseppe Pedersoli, ook de dochter van Spencer, Diamante en neef Alessandro Pedersoli. "Voor ons – Giuseppe vertelde het publiek – het lijkt bijna alsof het nooit is weggegaan. We ontdekten dat zelfs een Facebook-pagina in zijn geheugen werd geopend, hoe mensen van over de hele wereld het als een familie ervaren. Hij zei altijd dat hij geen acteur was, na vele jaren begreep ik de betekenis van die uitdrukking. Op de set speelde hij geen personages, hij was precies zoals hij in het leven was ".

"Onze vader kwam uit het scherm – vervolgde Diamante – met zijn sympathie, zijn passie, had hij altijd een glimlach voor iedereen ". Alessandro's interventie is bijzonder ontroerend: "Ik was er de laatste jaren gewoon van om mijn grootvader als Bud Spencer te zien, omdat er in de films bijna hetzelfde dagelijkse leven was dat ik elke dag zag".

Giuseppe Pedersoli vertelde toen hoe de overgang van een zwemkampioenscarrière naar een acteursloopbaan plaatsvond. "Hij wilde geen acteur worden, dan creëerde hij een geweldige alchemie met Terence Hill en plotseling werd hij geboren door magie". "Ik herinner me dat Terence bij ons thuis kwam voor de tachtigste verjaardag van zijn grootvader toen ze 'Spaghetti alla Maria' at, het favoriete gerecht van beiden, ze waren zo verenigd ', besloot zijn neef Alessandro.Source link