Crash met de motor in Malgrate, stierf Andrea Maltese, jonge ValmadreraAndrea Maltese stierf in de avond op zondag, een 32-jarige Valmadrerese motorrijder die betrokken was bij het ernstige ongeval dat plaatsvond in Malgrate, Via Provinciale, in de late namiddag van vandaag. Om het bekend te maken zijn ziekenhuisbronnen: de man, die bij de cardiocirculaire arrestatie aankwam bij de "Manzoni", stierf kort na 20.00 uur.

Om redenen die nog steeds door de verkeerspolitie worden onderzocht, verloor de centaur de controle over zijn motorfiets en botste tegen het asfalt. Het lijkt uitgesloten, in tegenstelling tot de eerste reconstructies van het ongeval, dat de crash mogelijk door een ander middel is veroorzaakt. De ongelukkige jonge man zou daarom alles zelf hebben gedaan.

Malgrate-ongeluk 30 09 18 (1) -2

De ambulance van Lecco Soccorso kwam ter plaatse tussenbeide en ook de helikopter van de Sant'Anna di Como werd grootgebracht (op de foto). De motorrijder werd vervolgens in rode code naar het ziekenhuis in Lecco vervoerd: zijn toestand leek vanaf de eerste ogenblikken na het ongeval heel serieus, met een ernstige politrauma en een arrestatie met cardiocirculatie. De dood kwam kort na aankomst in het ziekenhuis.

De provinciale weg, in de richting van Milaan, is tijdelijk afgesloten voor verkeer om redding en helikopterinterventie mogelijk te maken.


Source link