De flop van 'No Salvini Night': ze namen deel aan vierZaterdagavond was alles klaar in het Ravizza-park in Milaan. Er ontbrak niets tussen salamels, bieren en dj's. Maar om deel te nemen aan de boze Geen Salvini-nachthet was echter praktisch geen.

"Tegen de regering van repressie zullen we de parken en pleinen terughalen. Het 29 Ravizza Park zal tot leven komen met een gratis avond, zelf bestuurd door studenten voor studenten", lees in de folder van de avond (ongeoorloofd) georganiseerd door Casc Lambrate (Autonomous Students 'Coordination en Collectief van Lambrate).

De groep plaatste enkele uren voor de start van het evenement enkele foto's op Facebook. "De collectieven van de Casc Lambrate zijn bezig met het opzetten van je feest", luidt de enthousiaste post.

Rond 22.30 uur was de stroom mensen ter plaatse echter gelijk aan die van de 19. Op het feest tegen Salvini waren praktisch alleen de organisatoren. Sommige nieuwsgierige gezichten kwamen de muziek horen komen uit het park, maar het verdween snel.

Kortom, het was weer een demonstratie tegen de minister van Binnenlandse Zaken en slechts een paar dagen na de goedkeuring van de immigratie dl, maar het was slechts een grote flop.

De laatste tijd zien ze echter allemaal kleuren. Nog maar een paar dagen geleden plaatste het autonome universiteitscollectief Cua in Bolgona spandoeken als een rode draad. In één lezing "Salvini, Bologna haat je! Nee tegen racisme", terwijl een andere poster het gezicht van de minister van Binnenlandse Zaken presenteerde in het midden van een vizier met de woorden "Assassin.

En om te zeggen dat we het hebben over een lid van de regering van de Italiaanse Republiek. In feite niet slecht. Dan voelen ze zich ook 'goed'.


Source link