Wat is het geheim van de hoge prijs van Rolex?De naam "Rolex" is geassocieerd met luxe en hoge prijzen, en draagt ​​het door VIP's, wat is het geheim dat dit luxe horloge duur maakt en de focus van aandacht van beroemdheden ?!

Rolex-horloges hebben honderden of zelfs duizenden kleine onderdelen, en hun ontwerp vereist grote uitgaven zoals uurwerk en montage, evenals de hoge materiaalkosten in hun sector, die handmatig worden samengesteld, volgens Intersting Engineering.

Gevoelige apparatuur, zoals elektronische microscopen en gasvormige spectrometers, wordt gebruikt in het ontwerpproces om te zorgen voor een nauwkeurige hantering van kleine stukjes.

Mechanische uurwerkbewegingen zijn moeilijk te verwerken vanwege hun kleine formaat, wat de snelheid van schade en fouten tijdens assemblage en verfijning verhoogt. Aangezien de werkgelegenheid voor deze horloges Zwitsers is, stijgen de productiekosten aanzienlijk.

Rolex gebruikt zijn 904L stalen horloges, de duurste van alle andere horlogemakers.

Dit materiaal wordt gekenmerkt door het horloge duurzamer en glanzender te maken. Witgoud wordt vaak gebruikt bij het maken van indicatoren, terwijl de randen zijn gemaakt van keramiek en de cijfers platina zijn. Rolex houdt toezicht op het smeltproces dat wordt gebruikt in zijn producten.

De prijs van een Rolex-horloge valt niet eens na het dragen ervan, maar integendeel, het wordt in de loop van de tijd steeds waardevoller als het te koop wordt aangeboden.


Source link