Geagea roept zijn aanhangers op om te kalmerenGeagea vraagt ​​de supporters om alle argumenten en zelfs eenzijdige reacties te stoppen

De leider van de Libanese strijdkrachten, Samir Geagea, vroeg aanhangers en kameraden van de Libanese strijdkrachten om eventuele ruzies en reacties te stoppen, zelfs eenzijdig, behalve met betrekking tot de solide politieke realiteit en de stille discussie. De manier om olie in brand te steken, maar door middel van dialoog en constructieve communicatie en werk om de omvang van ongelijkheden te verkleinen, vooral omdat mensen wachten op oplossingen van alle strijdkrachten voor hun problemen en deze problemen niet verergeren.

De verklaring van Geagea kwam in een verklaring: "Omdat de prioriteiten van de mensen superieur zijn en niet superieur aan hen, omdat het levensonderhoud en de economische last zeer stressvol zijn geworden, en omdat de Libanese strijdkrachten alle mogelijke faciliteiten hebben geboden om de vorming en formatie van een regering die in staat is om de uitdagingen aan te gaan, te versnellen. Om manieren en mechanismen te vinden die kunnen worden toegepast om de economische impasse te overbruggen en de Libanese situatie en de rest van de bevolking te redden, en omdat de debatten en meningsverschillen en confrontaties bijdragen aan het duwen van Libanon naar de afgrond, vragen anderen de supporters en kameraden van de Libanese strijdkrachten om geruchten te stoppen Dud, zelfs als eenzijdig, behalve in termen van solide politieke realiteiten en rustig debat. "

Aan de andere kant zei het hoofd van de "civiele moderatievergadering", Mesbah al-Ahdab, dat "Libanon een zeer slecht stadium heeft bereikt, de economie instort, corruptie is geïnstitutionaliseerd, de luchthaven de voorkant is van Libanon, dat de slechtste luchthaven ter wereld is geworden. De leiders van het land zijn in toenemende mate verarmd en onderdrukt, terwijl de leiders van het land de grondwet hebben vertrapt en het land hebben veranderd in een sectaire naamloze vennootschap om de rijkdom van het land te delen en overheidsgeld te plunderen. De armoedegrens, die elk zijn hand door zijn groep op zijn staak in de staat staken en verouderd raakten "De mensen van alle sekten hebben het stadium van ontrouw in het land bereikt vanwege de corruptie van hun heersers, wat de implementatie van elke hervorming verhindert en alle staatsinstellingen treft."

In een persconferentie in zijn huis in Tripoli bekritiseerde al-Ahdab de prestaties van de president en vroeg hij: "Waarom worden er geen radicale oplossingen voor het probleem van elektriciteit en afval in Libanon ingevoerd, terwijl er oplossingen bestaan ​​en bekend zijn, en er zijn landen die voor afval betalen Om elektriciteit op te wekken, maar dat is verboden in Libanon, wel, omdat de leiders geld van achter de elektriciteit willen blijven plegen en miljarden willen verdienen onder het voorwendsel om afval te verzamelen. Het schandaal dat door het bedrijf "Siemens" is geopenbaard, is Duits geworden en bereikte elk huis in Libanon, Die werd geïntroduceerd door de Duitsers om elektriciteitsproductie-installaties te bouwen, maar de grote leiders weigerden , Om het plunderen van openbaar geld voort te zetten.

Minister van Informatie in de interim-regering, Melhem Al-Riyashi, riep maandag op voor een spoedvergadering op zijn kantoor in het ministerie, bijgewoond door voormalig parlementslid Nayla Tueni, secretaris.

"We leven niet in een periode van politieke luxe en de crisis is dieper dan een minister van minister en minister," zei MP Tony Franjieh. "Het land staat op het spel, onze toekomst en de toekomst van onze kinderen staan ​​op het spel", zei hij, eraan toevoegend dat " Onze problemen, maar we moeten stoppen met de vuilstortfraude en het bezuinigingsbeleid voor een bepaalde periode handhaven.

Hij riep op tot "het versnellen van de vorming van een regering van nationale eenheid die alle partijen omvat en de resultaten van de verkiezingen respecteert", en roept de president van de republiek op "concessies te doen om het vaderland te beschermen".

"Dit jaar was een uitzonderlijk jaar voor ons allemaal, voor de jeugd, voor mijzelf en voor mezelf, en terwijl we op alle niveaus werden geconfronteerd met uitdagingen en het bereiken van de parlementsverkiezingen waar we voor stonden," zei Frangieh. Waarin allerlei soorten zwakheden worden gebruikt, waar ze al hun potentieel tegen ons gebruiken, legitiem en onwettig, maar onze overwinning tegen dit alles is een prestatie die niet zou zijn gebeurd zonder jouw aanwezigheid, "benadrukkend dat" de overwinning we samen bereikten als afvallig en ons vermogen als jeugd bewezen, Het omvat bondgenoten, vrienden en broers uit verschillende regio's, E God, de volgende keer zal beperken ons niet tot vier of zeven gedeputeerden, maar we zullen samenwerken met het oog op de tien afgevaardigden en vijftien afgevaardigden bereiken, en we zullen hard werken om meer te bereiken. "

Het Centraal Comité van Informatie in de "Vrij Patriottische Beweging" ontkende het nieuws dat gepensioneerde brigadegeneraal Nadim Latif voortkwam uit de huidige oppositie tegen zijn huidige leiderschap, bewerend dat hij een van de meest prominente symbolen is van de "Vrij Patriottische Beweging" en zijn stichters en was en nog altijd de kern van zijn politieke leiderschap is, Met de herinnering dat hij momenteel de functie bekleedt van lid van de Politieke Raad van de stroom.

En riep de media op om informatie uit de juiste bronnen te halen en te stoppen met het fabriceren van geruchten die niet gerelateerd zijn aan het feit, niet dichtbij of ver weg, bewerend dat de huidige zich het recht voorbehoudt om toevlucht te nemen tot de rechterlijke macht om degenen te vervolgen die gefabriceerd nieuws verzonnen hebben bij gelegenheid of zonder.

Bewoners van Rafic Hariri International Airport becommentariërden urenlang te wachten op de flydubai, die vertraging opliep om op te stijgen vanwege een technisch defect, vertelde de luchthavenbeambten aan LBCI.

Aan de andere kant bekroonde Maya Raidi Miss Lebanon voor het jaar 2018 tijdens een ceremonie op het Forum de Beiroet, terwijl Mira El Tefili de tweede plaats op de tweede plaats eindigde, Yara Bou Moncef, derde renner Vanessa Yazbek en de vierde plaats op rij Titiana Sarubin. Libanon is getuige geweest van de geboorte van een nieuwe schoonheidskoningin die haar hele looptijd een project zal voortzetten dat ernaar streeft om dit te bereiken.

Lees meer: ​​Libanon tussen de hamer en het aambeeld!

Arabisch en regionaal:

De Jordaanse minister van Buitenlandse Zaken Ayman Safadi zei dat het Amerikaanse voorstel voor een strategische alliantie in het Midden-Oosten nog in de kinderschoenen staat.

In de marge van de Algemene Vergadering van de VN zei Safadi dat als deze alliantie tot stand komt, het zich zal bezighouden met regionale crises.

"We hebben de Verenigde Staten opgeroepen om samen te komen om het idee voor te stellen van het vormen van een pan-Arabisch mechanisme om regionale uitdagingen aan te gaan", vertelde hij aan Sputnik. "We zullen positieve gesprekken voeren met als doel ervoor te zorgen dat ze een structuur bieden die ons in staat stelt om omvattend uitdagingen aan te gaan en vrede, stabiliteit en veiligheid te bereiken. "Hij zei.

Safadi benadrukte dat de "Arabische alliantie" van plan is "zich nog in een zeer vroeg stadium bevindt, en veel van de discussies zullen plaatsvinden voordat we de definitieve versie bepalen."

De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken, Mohammad Javad Zarif, blies een zware bom op en kondigde op zondag aan dat Iran mogelijk uit de nucleaire deal zou komen.

"Als het speciale mechanisme dat door de Europeanen is voorgesteld om de nucleaire overeenkomst te handhaven niet effectief is, zullen we eruit komen", zei Zarif.

"Ik denk dat als de Verenigde Staten dachten dat het zou slagen in een dergelijke aanval, dit het zou hebben geïnitieerd," zei Zarif in antwoord op een vraag of deze actie van Iran de weg vrij zou maken voor Amerika om er militair actie tegen te ondernemen.

"We kunnen goederen in onze valuta verkopen en goederen uit andere landen in hun valuta kopen en aan het einde van een bepaalde fase kunnen we ze in een andere valuta dan de dollar in evenwicht brengen." Dit werk is heel goed mogelijk en zelfs voordelig, "zei Zarif.

Over de beschuldigingen van de VS over Iraanse regionale activiteiten bekritiseerde Zarif impliciet de inzet van Amerikaanse militaire bases rond Iran. "U hebt een kaart gepubliceerd met de aanwezigheid van alle Amerikaanse militaire bases in ons gebied, en waarom hebben de Iraniërs hun land onder al deze bases gemaakt," zei hij.

"We zijn in onze regio, we hebben geen enkel land aangevallen, we hebben nergens troepen gestuurd, we zijn niet gevraagd om troepen te sturen, we hebben geen enkel land gebombardeerd, we hebben geen grondgebied bezet van welk land dan ook," zei Zarif. Bronnen en mensen van anderen. "

Lees meer: ​​God is de leraar van Siano!

internationaal:

Het Amerikaanse leger heeft nieuwe foto's vrijgegeven met de B-52 bommenwerper en Japanse straaljagers over de omstreden Oost-Chinese Zee, in een beweging die door de media wordt gezien als een "krachttoer in de Chinese achtertuin" te midden van de toenemende spanning tussen de twee kernmachten.

De Amerikaanse luchtmachtwebsite in de Pacific publiceerde drie foto's van de Amerikaanse bommenwerper omringd door twee F-15 Japanse jagers.

Volgens de beschrijving heeft het vliegtuig op 26 september een "routine bilaterale training" -missie uitgevoerd over de Oost-Chinese Zee en de Japanse Zee.

Het Amerikaanse leger zei dat het de missie was om de lopende operaties van bommenwerpers in de Stille Oceaan en de Indische Oceaan, bekend als de USINDOPACOM, gebaseerd op Hawaii te ondersteunen.

Hij wees erop dat deze taak "in overeenstemming is met het internationale recht en het lange navigatiebeleid in de Verenigde Staten", erop wijzend dat de gigantische draagraket is gelanceerd vanuit de militaire basis op het eiland Guam.

Hij wees erop dat de vluchten van bommenwerpers sinds maart 2004 zijn voortgezet, maar de site van "Business Insider" zag op zondag dat er militaire en politieke redenen waren die Washington ertoe brachten militaire expedities bij China te intensiveren.

De B-52, gedocumenteerd door de foto's, was de derde in slechts één week, als gevolg van Beijing's toegenomen militaire activiteit in de betwiste Oost-Chinese Zee met Japan, waar militaire installaties werden gebouwd op kleine eilanden aldaar.

De Amerikaanse minister van Defensie, James Matisse, zei eerder dat de vluchten werden gemaakt omdat Peking deze wereldzeeën 'hotspots' maakte.

Maar Beijing bekritiseerde de "B52" -vlieger en vroeg de Amerikaanse regering actie te ondernemen om de militaire betrekkingen tussen de twee landen te verbeteren.

Berichten in de media gaven vorige week aan dat Amerikaanse en Japanse oorlogsvliegtuigen over de betwiste wateren vlogen, terwijl de woordvoerder van het Pentagon benadrukte dat het doel was om de aanwezigheid van de VS in de Stille Oceaan te bevestigen.

Killingan Conway, een senior adviseur van de Amerikaanse president Donald Trump en een van de prominentste gezichten van zijn regering, onthulde op zondag dat ze het slachtoffer was van een aanranding zonder verdere details over de dader of wanneer het gebeurde.

"Ik heb grote sympathie voor de slachtoffers van aanranding, seksuele intimidatie en verkrachting", zei Conway in een interview met Jake Taber over CNN's State of the Union-programma.

'Ik verwacht niet dat rechter Cavanaugh, Jake Taber, Jeff Flick of iemand anders daar verantwoordelijk voor zijn,' zei ze met duidelijke emotie.

Het artikel geeft de mening van de schrijver weer en niet noodzakelijk het beleid van de site


Source link