Ze klaagde bij de partner van I. Kazlauskaitė dat hij boos was op de plekDe zanger Ingrid Kazlauskaitė 1 oktober is de speciale dag waarop ze al lang wacht.

Vandaag begint een jonge vrouw met haar selecties om de beste stagepartner te vinden. De spanning en onwetendheid zullen Ingrid en de schouders van haar ouders treffen – welke mannen zullen vanavond naar het herenhuis komen? Is er iets om uit te kiezen? Al na vier weken zal de winnaar van het project "How Liveta will tell" onthuld worden – het gelukkige, tot slaaf gemaakte hart van de Kazlausk-familie.

Al deze maandagavond, om 20.30 uur, lanceert LNK een realityshow "How Livetta Says." Bijna een half duizend mensen die willen deelnemen en slechts negen gelukkige mensen zullen vechten voor de mogelijkheid om één scène te delen met het legendarische podiumduo – Livet en Petras Kazlauskas – dochter.

"Al van kinds af aan zei ze altijd:" Mam, waar moet ik een man als Peter als een vader vinden? " En ik vertelde haar dat wanneer je ophaalt, ik op dat moment niet meer zal kunnen doen ", – zegt L. Kazlauskienė. Het Ingrida-project gaat echter niet op zoek naar een hartsvriendin – ze heeft een ander, zoals ze zegt, een veel belangrijker doel. In de eerste showserie zien I. Kazlauskaitė en het publiek vijf kanshebbers op zoek om haar toneelpartner te worden.

Wanneer onze prachtige Peter speelt, doen wij, vrouwen, een grote inspanning om netjes te zingen om niet beschaamd te zijn.

Deelnemers aan het project zullen inleidende werken uitvoeren en proberen indruk te maken met de strengste projectcommissie: I. Kazlauskaitė, L. en P. Kazlauskus. Het zal niet gemakkelijk zijn. Al op de eerste avond, zal de onbeleefde oproep van Irmantas, de organisator van het 31e evenement, Kazlausytė irriteren. Luidelijk hield de vrouw niet van de oproep van de man aan P. Kazlauskas en het verzoek om klavecimbel toe te voegen.

"Ik wil heel serieus praten. Papa is een maestro. Zijn hele ervaring op het toneel, de wetenschap en de herkenning van zijn liedjes laten niet toe om 'Petra, vloek' te zeggen – de taal begint met Ingrida. – Wanneer onze prachtige Peter speelt, doen wij, vrouwen, een grote inspanning om mooi te zingen om niet beschaamd te zijn. Mooi zijn. "Irmantas zelf verwachtte geen dergelijke reactie van I. Kazlauskaitė, maar erkent zijn fout.

"Eigenlijk zou ik verliezen, omdat ik denk dat ik een van de zwaksten leek, hoewel ik veel beter verwachtte. Ik heb de camera neergehaald, "zei het hoofd van de gebeurtenissen. Het is waar dat de intriges hier niet eindigen. De elegantie van een andere deelnemer aan het project, de 28-jarige kapper Vytenis, zal de concurrentie evenaren. "In feite zie ik voor het eerst dat honden mensencadeaus brengen", vertelt de jongste deelnemer aan het project, de 19-jarige David uit Aukštaitija, over de onverwachte beslissing van Vytenis om de ober te verrassen met de cadeautjes.

De voorgerechten van de show zullen worden getroffen door de mogelijkheid om het leven van Kazlauskas te bekijken vanuit werken die dicht bij het hart liggen en hartverscheurend zijn. Zelfs vier weken van processen, nieuwkomers en harde fabels. "We zullen nu hetzelfde moedige zien. Slabak we hebben geen behoefte aan ", – L. Kazlauskienė drukt een vast standpunt in het programma uit.

Reality show "Hoe Liveta het zal vertellen" – maandag tot woensdag, 20.30 uur. via LNK


Source link