De kiezers kregen v. Jeronimo Awardsgepubliceerd: 2018-10-01 19:32

v. Jeronimo-prijswinnaar Virgilijus Epliejus. 15 minuten foto

Om de Internationale waardige dag te herdenken, waardig om te aanbidden v. Jeronimo Awards werden uitgereikt aan Isabella Korybut-Daszkiewicz en Virgilijus epliejui voor de beste vertalingen.

v. Jeronimo-prijs voor de waarde van de Litouwse literatuur en de waarde van buitenlandse literatuur ter waarde van 40 elementaire sociale bijdragen, d.w.z. y. 1.520 Eur.

Het ministerie van Cultuur meldt dat de prijs Korybut-Daszkiewicz richt zich op professionele vertalingen van Litouwse literatuur in Poolse en Litouwse literatuur in Polen.

Ik zou Kristina Sabaliauskaits's roman Silva rerum I en II-volumes, Hercus Kunius, Sigitas Parulskis, vele andere Litouwse prozaschrijvers, dichters en toneelschrijvers willen vertalen.

Ik spreek vloeiend Engels Eplius werd gewaardeerd als een meester in klassieke en hedendaagse literatuurvertalingen, evenals het vermogen om de grote multivariate over te brengen.

Meer dan 50 literaire kritieken en theatrale toneelstukken behoren tot de meest populaire boeken in het World Literature Gold Fund: Charles Dickens 'Great Flute, George Orwell's 1984, John Steinbeck Conservatories, Saul Bellow Herzog, John Gardner Autumn Guest, Graham Greene's Honorary Consul, William Somerset's Maugham Pies en Beer, staan ​​vermeld in het rapport van het ministerie van Begrippenlijst. V. epliey brengt veel boeken voor kinderen en jongeren, waaronder twee van de nieuwste chrestomateuze misdaden van Robert Louis Stevenson Lobby Island en de avonturen van Mark Twain Tom Soyer.

v. De Jeronimo-prijs zal worden herzien en de letterlijke waarde van de humaniora in 2005 in het Litouws. Oprichting van de Lithuanian Literature Value Association (LLVS), vanaf 2018 Het wordt toegekend door het Ministerie van Cultuur en de GLMC.

v. Jeronimo-prijs voor Litouwse literatuur in vreemde talen 2006 oprichting van het ministerie van Cultuur en de LLUA.

Ray's commentaar


Source link