Dualiteit: Adomaitis prees het 17-jarige talent maar maakte zich zorgen over het trauma van EchodDe 17-jarige won 13 punten en pakte 4 ballen onder de manden. De middenvelder werd vrijgelaten in het tweede kwart, en al snel kwamen er twee vijanden, en in zijn gezicht was opwinding te zien. De strateeg van de club van de hoofdstad moest stoppen met "Quiet!" En twee keer praten met "Morning" -talent.

Het leek erop dat de woorden van de specialist perfect werkten: M. Blaževičius scoorde de eerste paar punten in de boetes, waarna de fans het blok toejuichten. Fans applaudisseerden allemaal met een act van hoog niveau. Het leek erop dat de basketbalspeler zich elk moment moediger voelde. D. Adomaitis heeft de middelste aanvaller ook niet gespaard.

"Ik en de fans zijn erg blij als jonge spelers uit het heupsysteem punten en rebounds kunnen verzamelen. Ik denk dat zijn optreden erg goed was. We hebben Marek's inspanningen in training gezien. Hij gaat stap voor stap vooruit, en soms een stap verder. Ik denk dat we hem een ​​kans moeten geven om te verschijnen, "zei de strateeg die geen basketbalspeler was.

M. Blazevicius nam de tijd om op het trauma van Martin Echod in te stappen – hij bracht 21 jaar lang op een hoge heuvel door gedurende minder dan 3 minuten.

"Het is nog niet duidelijk wat de situatie is met de Echo. Morgen zal er nog één onderzoek komen, we zullen wachten op de definitieve conclusies. In de beker van Vladas Garasta draaide hij zijn enkel, begon opnieuw te trainen en emuleerde. In de wedstrijd met Nevėžis zag alles er goed uit, maar de pijn kwam terug. Laten we weer ontspannen, maar we moeten nog steeds artsen vragen ", – D. Adomaitis toonde zich bezorgd over de gezondheid van de student.

Gevraagd naar de voortgang van het spel, heeft de "Ryto" -coach gewezen op het uitstekende vermogen van de basketbalspelers om de plannen te voltooien die vóór de wedstrijd zijn ontwikkeld.

"Toen we ons voorbereidden op de wedstrijd, zeiden we dat we moesten beginnen met een intensieve verdediging en dat we die 40 minuten moesten houden. Dit heeft ons succesvol gemaakt. Spelers reageerden goed op de plannen en evenementen op het plein. Er waren fouten, maar ze waren niet veel en ze waren niet ruw. Alles is gelukt, de tijd is rijp voor jonge spelers, we kijken verder ", – verheugden zich over de strateeg van het team van de hoofdstad.

"Rytas" had al in de eerste helft een dubbelcijferige doorbraak (24:13), maar het verpletterde de gasten volledig in het tweede kwartaal, toen de Prienai-basketbalspelers slechts 8 punten scoorden in 8 minuten.

Toen de Skycop-speler eindelijk aan de basket was vastgemaakt, had de Vilnius Club al de 20 beste punten behaald. D. Adomaitis benadrukte ook het belang van verdediging voor de loop van deze wedstrijd.

"Agressieve verdediging geeft je de mogelijkheid om ballen te nemen, snelle aanvallen te organiseren en lichtpunten te verzamelen. Als we naar het statistische protocol kijken, kunnen we zien dat de ballen lichtpunten mogen winnen.
Intensiteit aan beide zijden van het plein bleek de moeite waard. In het eerste kwartaal hadden we het geluk om te spelen en het ritme te beheersen, "zei strateeg Morning.

Op dinsdag 2 oktober start het team van de hoofdstad met Eurocup-proeven. In de eerste game speelt "Rytas" thuis met de "Unicaja" uit Malaga.


Source link