'The Nun' Tops Buitenland Box Office vierde weekend op rij – variëteit"The Nun" heeft de gewoonte om de internationale kassa te domineren. Als de schattingen kloppen, zal de thriller van Warner Bros. de nummer 1 plek in het buitenland voor het vierde weekend op rij opvullen.

Het genereerde dit weekend nog eens $ 16,2 miljoen op 80 markten, waarmee het zijn internationale tally op $ 221 miljoen bracht. Met $ 330 miljoen wereldwijd is "The Nun" nu de grootste film in het wereldwijde "Conjuring" -universum.

De vijfde aflevering in de serie 'Conjuring' had het beste resultaat dit weekend in Frankrijk met $ 2,3 miljoen op 367 schermen, gevolgd door Rusland met $ 1,7 miljoen op 1.795 locaties en Italië met $ 1,4 miljoen op 429 locaties.

Universal's "Johnny English Strikes Again" werd tweede in het buitenland met $ 14,2 miljoen op 41 internationale markten. Rowan Atkinson portretteert het titelpersonage voor de derde aflevering in de Johnny English-serie. De Britse spionagekomedie had de beste starts in Indonesië ($ 2,3 miljoen), Finland $ 600.000), India ($ 500.000) en Noorwegen ($ 400.000). Het heeft tot nu toe $ 44,2 miljoen gegenereerd. "Johnny English Strikes Again" wordt op 26 oktober in de Verenigde Staten geopend.

Anders domineerde de internationale box office gezinsvriendelijke gerechten. Warner Bros. bereikte ook de derde plaats, toen de geanimeerde komedie "Smallfoot" $ 14 miljoen oppikte toen het in 49 territoria werd gelanceerd. De film, met de stem van Channing Tatum, James Corden, Common, LeBron James en Zendaya, debuteerde dit weekend in Noord-Amerika met $ 23 miljoen.

"Smallfoot" opende in Mexico met $ 3,6 miljoen op 2.551 schermen, evenals Australië met $ 1,4 miljoen op 312 locaties, en Brazilië met $ 1.3 miljoen in 917 locaties.

Disney-Pixar's "Incredibles 2" bracht $ 11,9 miljoen op 21 internationale markten. Het geanimeerde vervolg op superhelden werd 16 weken geleden voor het eerst gelanceerd. Het heeft nu meer dan $ 1,2 miljard wereldwijd verdiend, inclusief $ 603 miljoen in het buitenland. "Incredibles 2" debuteerde dit weekend in Duitsland met $ 5,7 miljoen. Het is nu de op een na grootste geanimeerde release aller tijden, achter alleen Disney's 'Frozen'.

Afronding van de top vijf is "The House With a Clock in its Walls." Jack Black en Cate Blanchett's fantasy-film vergaarde $ 9.4 miljoen dit weekend voor een overzeese telling van $ 21 miljoen. Universal, Amblin en eOne hebben de distributie in het buitenland afgehandeld. In totaal heeft het $ 65,8 miljoen wereldwijd verdiend.

Onder nieuw aanbod, Universal's "Night School" ging in première met $ 5.5 miljoen in 19 territoria. De komedie van Tiffany Haddish en Kevin Hart werd gelanceerd in Noord-Amerika met $ 28 miljoen, waarmee de wereldwijde start werd verkort tot $ 33,5 miljoen. Dat is een veelbelovend debuut, gezien het productiebudget van $ 29 miljoen van de film.


Source link