Beschuldigingen tegen Sandra Vaca, voor "media satanization": PRI capitalde Algemeen secretaris van de PRI in Mexico City, Tonatiuh González CaseHij heeft gefaald gender politiek geweld naar de plaatselijke afgevaardigde, Sandra Vaca, wie is gesignaleerd met de kwestie van prostitutie wanneer hij niet eens een voorafgaand onderzoek heeft en nooit is aangeklaagd.

Een paar uur later Vaca Cortes is verwijderd uit de Child Development Attention Commission in het Mexico City Congress, vóór claims van een groep van het maatschappelijk middenveld, zei de leider van de PRI caucus dat het een "mediasatanisatie" is.

"Grappig, vrouwen praten zo veel over agressie tegen vrouwen en ze vertrekken met alles. Humoristische samenleving en sommige opinieleiders die enerzijds spreken van respect voor gender maar anderzijds zich op een slechte manier uiten, "zei hij.

artikel

Civiele organisaties bevestigden dat de plaatsvervanger Sandra Vaca Cortés initiatieven heeft gepromoot die in strijd zijn met de garanties van minderjarigen; Daarnaast gaven zij aan dat zij dit in 2016 hebben gerelateerd aan een seksueel exploitatienetwerk

Ze wijzen organisaties af die de plaatsvervanger van de PRI waren voor de Commissie van de JeugdZe wijzen organisaties af die de plaatsvervanger van de PRI waren voor de Commissie van de Jeugd

Geïnterviewd tijdens de protest van de 16 burgemeesters in het plaatselijke congres, betreurde het dat Vaca Cortes meer dan een werd benoemd senator die pornografie ziet. "Er is daar niet veel probleem en er gebeurt daar niets. Het is een tegenvaller en een onrecht ", benadrukte hij.

Gonzalez benadrukte dat de afgevaardigde nooit werd aangeklaagd en dat zelfs om deel te nemen aan de partij één van de vereisten is dat de militanten geen voorbereidende vragen hebben, maar dat ze niet zijn veroordeeld.

"Ze is nooit aangeklaagd. Het enige dat werd gedaan was om genoemd te worden en dit is heel anders. Het is meer de demonisering van de media dan al het andere, althans de PRI was enigszins coherent, het was veranderd (Commissie) zoals ik zou willen zien in het geval van cultuur die zo vaak is gezegd en waarom niet Brunette of de plaatsvervanger van de PAN die nu blijkt te verontschuldigen en de zaak voorbij is ".

Op zondagavond, de voorzitter van de Politieke Coördinatieraad van het plaatselijke Congres, Ernestina Godoy, op de hoogte dat Sandra Vaca de redactiecommissie in Donceles en Allende zal bezetten.

Via zijn sociale netwerk wees hij erop dat het PRI deze veranderingen corrigeerde en uitvoerde.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd: PRI verwijdert Sandra Vaca van de Children's Commission

lr


Source link