Betwist "Farmen" – Asreas maakt comeback op tv: – Zolang ik God heb, ben ik nergens bang voor  TV KLAAR: Andreas Nørstrud was in 2012 in "Farmen". Nu zal hij gevolgd worden door televisiecamera's op een boerderij - opnieuw.
TV KLAAR: Andreas Nørstrud was in 2012 in "Farmen". Nu zal hij gevolgd worden door televisiecamera's op een boerderij – opnieuw. Foto: Mattis Sandblad

SPOTLIGHT

Hij is de misschien wel meest controversiële "Farmen" deelnemer door de eeuwen heen. Nu is Andreas Nørstrud terug op het scherm – in de wedstrijd "Farmers", "Torpet".

gepubliceerd:

"Farmen" is terug op de Noorse televisieschermen en op zondag werd het duidelijk dat Vidar Johansen (46) als eerste de competitie verlaat, die deze keer plaatsvindt in Finnskogen in de gemeente Grue. Maar er is een klein geschil: Vidar is nog niet helemaal klaar.

Nieuw dit jaar is de "Torpet" -wedstrijd, die plaatsvindt op een compleet andere boerderij – en er zijn drie voormalige "Farmen" -deelnemers. De drie zijn Andreas Nørstrud (Farmen 2012), Lasse Bergseter (Farmen 2016) en Camilla Cox (Farmen 2017).

Iedereen die uit de 'Farmen' komt, komt terecht bij 'Torpet'. Ook Vidar Johansen.

LEES OOK: Hier zijn de "Farmen" -deelnemers van het jaar

– Vrees niets

"Ik was zeer twijfelachtig of ik dit zou moeten doen, want ik ben nu in een compleet andere levenssituatie dan de vorige keer. De laatste keer dat ik vrijgezel was, keek ik er naar uit om in "Farmen" te zijn als een geweldige manier om mezelf te promoten en misschien een vrouw te krijgen. Ik deed dat ook. Het eindigde heel, heel goed. Zolang ik mijn God heb en op hem vertrouw, ben ik nergens bang voor ", vertelde Andreas Nørstrud aan VG.

Heb je een video over "Farmen"? Tip ons hier!

Met zijn sterke christelijke geloof en met zijn te veel controversiële uitspraken, werd hij al snel het grootste profiel onder de "Farmen" in 2012. Vroeger verklaarde hij onder andere dat de vrouwen in de tuin "fatsoenlijker" zouden moeten kleden en later, aan de buitenkant, Hij zei ook: "Het is belangrijk om hun kinderen te bedriegen", wat bij sommigen sterke reacties veroorzaakte.

Toch heeft het Andreas Nørstrud er nooit van weerhouden precies te zeggen wat hij denkt.

– Ik ben nergens bang voor. Tegelijkertijd zegt de Bijbel dat we vervolging en haat zullen ervaren voor datgene waarvoor we staan. En dat is wat ik zie gebeuren. Ik krijg problemen op basis van mijn opvattingen. Maar tegelijkertijd is God met mij en dat is waar ik op rust. Hij heeft me beloofd dat er voor me gezorgd zal worden. En dat zorgt ervoor dat ik krijg wat ik nodig heb, gelooft hij.

Nam de kleding van de vrouw

De 34-jarige gebruikt een paar dagen om de andere twee bij "Torpet" te scheuren. Het verblijf begint met het dragen van de kleding van zijn vrouw door Andreas, die hij wil gebruiken door Camilla Cox.

Hij bevestigt ook zichzelf.

– Ja, dat klopt. Ik ben erg blij dat mijn vrouw mooi en waardig gekleed gaat worden. Het is een concreet voorbeeld van wat ik bedoel, is mooie kleding en die passen hier goed. Ik heb de kleding vanaf het begin aan Camilla getoond. Ze realiseerde zich snel dat dit niets voor haar was, ze wilde voor haar eigen stijl zorgen. En ik respecteer het.

Er zijn echter verschillende factoren die sterke reacties en ruzie creëren bij de drie "Torpet" -deelnemers. Andreas wil, onder andere, dat de vrouw, Camilla, verantwoordelijk is voor wat hij gelooft dat de taak van de vrouw is – namelijk de keuken.

"De andere twee reageren op mijn gedachten, ook al loop ik niet rond en breng ik ze voortdurend over. Wij zijn mensen die hier samen moeten wonen, werken en in orde zijn. Maar ik ben zeer in twijfel over hoe het na verloop van tijd zal zijn. Ik heb geprobeerd om vaste taken te introduceren, maar het was geen gemoedsstemming.

Vijf kinderen in vier jaar

"Ik ben een beetje bang dat alles hier begint te stromen. De gerechten staan ​​bijvoorbeeld – niemand heeft echt de verantwoordelijkheid. En dat betekent uiteindelijk ontevredenheid en frustratie. Ik begrijp eenvoudigweg niet dat wij, zoals in de gemeenschap, geen verantwoordelijkheid kunnen hebben gedefinieerd. Het is jammer, betekent de deelnemer "Torpet", die eraan wennen staat in de "storm".

"Het is de prijs om te betalen om christen te zijn en om voor de waarheid te staan. Maar ik ben bereid om te betalen.

De jaren na het vorige "Farmen" -avontuur waren opwindend voor Andreas, die samen met zijn vrouw Maren (23) vijf kinderen heeft gekregen – meer dan vier jaar.

– Haha, ja, het is snel gegaan. Dus we hadden drie kinderen in drie jaar tijd. En toen kwam het nummer vier, maar het kwam niet alleen één, maar twee. Er waren een tweeling, dus je kunt zeggen dat we het goed hebben met kinderen.

– Heb je nu verschillende kinderen gestopt?

– Nee, ik weet het niet. We gaan dit niet plannen. Maar nu is het geworden zoals het is geworden en we zijn erg blij voor alle kinderen die we hebben, "vertelde Andreas Nørstrud aan VG.

De "Torpet" wordt verzonden TV 2 Sumo vier dagen per week.

Lees morgen, maandag, een geweldig interview met Andreas in VG's papieren versie.

Hier kunt u meer over lezen


Source link