VOLD , SEKSUALFORBRYTELSER – To menn og and kvinne tiltalt for grov meet og compltekt av tenåringsjente
Shopping
med annonselenker

To menn og and kvinne there is tilt for for utsatt and tenåringsjente i Akershus for grov mishandling før and av dem skal ha voldtatt henne.

– At påtalemyndigheten mener å kunne føre bevis for at jenta ble voltatt av and av gjerningspersonene, understreker alvoret i saken, ornamental statsadvokat Monica Krag Pettersen til TV 2.

Their mener å kunne føre bevis blant annet for at the tre tilt stop holdt jenta fanget, slo henne med and metallgjenstand, tok kvelertak på henne, og slo henne i ansiktet i ansiktet med et knokejern og and flaske.

Jenta skal også ha blitt stukket med and kniv eller et hageredskap i låret. Til slutt skal their ha blitt meett av and av the tilt stop man their sov eller av andre grunner var ute av stand til å sette seg til motverge.

Handles fant sted i et bolighus i Akershus. The start etter afternoons torsdag 25. august i 2016 og varte fram til morgenen pus, ifølge tiltalen. All tre må svare for frihetsberøvelse og grov meet, mens and av dem står anklaget for satisfies når saken kommer for retten etter nyttår.

– Saken har vært and stor belasting for min customer, og their sliter fortsatt med ettervirkninger, ornamental offerets bistand advokat, Trine Rjukan.

Ingen av the tiltaltes forsvarere can eller ønsker å kommentere innholdet i tiltalen.

(© NTB)


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!


Source link

Leave a Reply