Adi Minune ontsnapt niet aan zijn koorts! Ik schoot ze terwijl …Adrian Minune wijdt lichaam en geest aan de twee vrouwen in zijn leven: Cati en zijn jeugd, Oana, die hij helemaal niet verwaarloost. De beroemde manelist is dood te presenteren aan zijn hechte nieuwe juweel dat hij heeft gekocht en gemaakt in de straten van de hoofdstad. (Superaanbieding) CANCAN.RO, ROEMENIË'S SITE NO.1, presenteert u foto's van de beroemde kunstenaar. (LEES VOOR: DE CONCURRENTIE VAN EXACTON IS GEHEIM GEWORDEN MET HET OMGEVINGSGEBIED VAN EEN SHOWBIZ CELEBRATE MUSIC!)

"Het is moeilijk, Heer, om van twee vrouwen te houden" is een van de succesvolle nummers van Adi Minune. De tekst past in een handschoen, want de kunstenaar wijdt lichaam en geest aan de twee vrouwen in zijn leven: vrouw, Cati en Oana.(Weg met het geld, we betalen $ 5000 per maand!) De laatste heeft een speciale behandeling.(NIET GESPECIFICEERD, HIER: CANCAN.RO SUCCESSEN IN DE KWALITEIT VAN DE REGIONALE VERGADERING) ALLES OVER DE "NACHT VAN HET JAAR" TUSSEN HET KONINKRIJK MIHAI I & "DAME VAN ROEMENIË"

Afgelopen dagen, CANCAN.RO, SITE NR.1 VAN ROEMENIË, ontmoette de beroemde kunstenaar op een drukke boulevard in het centrum van Boekarest, waar hij alle ogen richtte op de nieuwe luxe haard die hij kocht. (Hoeveel verdien je als je videochat doet?) Blijkbaar wilde Adrian Minune graag Oana's nieuwe vierwieler-juweel presenteren. En, zoals ze doet in de goede wereld, nodigde de kunstenaar de brunette uit voor een rondleiding door het centrum.(LEES ALS: HOE JE LEEFT, FRANKFURT & LILA VOLLEDIG OVERGANGEN!)

Stijlvol gekleed, zoals het ons is gewend, heeft de beroemde kunstenaar op straat gebeeldhouwd met zijn nieuwe luxe SUV, een Mercedes Benz GLE 6.3 AMG S, die wordt geschat op meer dan 130.000 euro. En Oana was ook aan boord van de nieuwe UFO-manoeuvre. (LEES VOOR: NIEUW ONDERBROEK ADRIAN ENACHE AGRESSOR IS UITGEGEVEN!)

Adi Minune komt niet weg uit zijn jeugd

Adi Minune is 22 jaar bekend bij Oana

Adrian Minune heeft een lange relatie met Oana. De man en de felle brunette kennen het al sinds de leeftijd van 17, maar hun verhaal begon toen nog niet, maar een paar jaar later, toen de jongeman van haar man scheidde, met wie ze ook een jongen had. (Cat je wint in een videochat studio in Boekarest) Door de jaren heen is Minune herhaaldelijk gefotografeerd in het gezelschap van Oana, maar hij leek helemaal niet gestoord en ontkende zelfs niet dat hij een verbinding had. (NIET JUIST, HIER: WAT ER IN DE TWEEDE ETAPPE VAN X FACTOR UK IS GEWORDEN! DEZE DATUM KLIK OP ITALIA VIDEO)

Wie weet over dit onderwerp wordt gevraagd om te schrijven naar [email protected] of WhatsApp op 0741 CANCAN (226.226)


Source link