CONTROVERSE URIAŞE legate de COPILUL care şi-a UCIS BUNICA. Acuzaţii de INCONŞTIENŢĂ la adresa AUTORITĂŢILOR. Motivul e INCREDIBILLa scurt timp după evenimental terifianţe, băiatul de 9 ani a fost repartizat, pentru o scurtă perioadă, la çcoala Generală nr. 5 din Bucureşti. Însă transferul a fost anulat, oficial, din cauza unor nereguli găsite la dosar. În paralele, însă, pe Facebook a avut loc un demers colectiv al părinţilor din şcoală pentru că autorităţile au decis că băiatul now are nevoie de expertiză psihiatrică.

"Că autorităţile noastre sunt incompetente, now e n nate, dar ele sunt si inconientiente, pentru că ce credeti ?! au hotarat că băieţelul NOW are nevoie de expertiză psihiatrică după ce a comis crima. (…) Ce voi face cu fiica mea? Am s-o las în şcoală şi now o voi avertiza deloc, am săo mut, am să militez sa nu fie primit copilul? Now ştiu! Ştiu doar că trăim într-o ţară în care autorităţilor now le pasă că violenta în family e marca înregistrată în familia traditionala si ca daca now vom face nimic, intro zi noi sau copiii noştri ne vom lovi de un agresor şi vom deveni victime … iar primul agresor pentru mine este statul român ", a scris pe Facebook, Oana-Martha Igrisan.

Momentn momentul de faţă, copilul nu este şcolarizat, iar autorităţile au explicaţie superficială pentru situaţia incertă. "Acum copilul now este şcolarizat nicăieri. Now participă la cursuri în învăţământul de masă în nicio unitate de învăţământ. Asta now înseamnă că nu este înscris la nicio unitate, înseamnă că nu este şcolarizat. Decizia şcolarizării copilului, printr-o formă de şcolarizare care poate fi învăţământ la domiciliu sau de masă, aparţine tutorelui legal al copilului. Urmează ca decizia să fie anunţată de părinţi în cursul săptămănii viitoare.

Ín acest moment, copilul împreună cu fratele său se află într-un centru maternal alături de mamă. Mama şi-a manifestat dorinţa de a-i avea pe ambii copii în aceeaşi şcoală, iar la şcolile unde a depus documentaţia s-a lovit de imposibilitatea de a fi primiţi cei doi copii din cauza numărului foarte mare de elevi existenţi într-o clasă. La ultima çcoală (nr – çcoala generală nr.5 din Bucureşti) la care sa solicitat transferul s-au identifcation nişte nereguli în ceea ce privée documentele, fakt ce a făcut să fie anulat acest transfer ", a Mariana Manea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), pentru Mediafax.Source link