Eerste beelden van de doop van Dana Chera, ex-GrecuDana Chera verdween van het kleine scherm, maar ze hervatte haar universiteitsgraduatie zaterdagavond. De ster nodigde Lidia Fecioru en Mihai Voropchievici uit voor de doop van zijn dochter Ana, slechts twee maanden oud. Trouwens, de twee hebben haar ook een show gegeven in de show dat Dana's familie een groot feest is.

"Sta je mij toe een wens te doen? Laten we leven en leven die vandaag is herbouwd. Tegen de tijd dat we de show kregen, is hij al een christen. Dochter van dochter Chera. En vraag het nu niet: ben je in leven? We leven met je wanneer je maar wilt, "zei Mihai Voropchievici.

"We zijn bij de doop, omdat die nacht (n.r. zaterdagavond) Ana gekerstend was en Dana een heel gelukkige moeder is, heb ik toestemming om de vreugde van de doop te delen. Dana geeft je dank, liefde en vrede. We knuffelen je, "schreef Lidia Fecioru.

Dana Chera is met zwangerschapsverlof en heeft Hidden Truths verlaten van Antena 3 tot haar collega Catalin Porumbel. "Ik zeg je eerlijk: ik dacht niet dat ik dit project zou kunnen leiden, omdat ik zei:" Ik weet niet of ze in het format passen ", maar iets in mij vertelde me dat ik een beetje anders ben dan" Op bestelling van de dag " ", Dat wil zeggen, ik ben er ook, maar meer hier. En het is over ons heengegaan, dames en heren, voor een zeer lange tijd, ongeveer twee jaar en 28 maanden, en hier zijn we op dit punt waar ik in principe een belangrijk iets moet oplossen: het allerbelangrijkste kan een man in zijn leven oplossen. En dat is waarom "Hidden Truths" volgende week met een andere host zal zijn ", zei Dana Chera in een editie van 28 april.

Dana Chera is ook twee kinderen uit het vorige huwelijk met Bogdan Grecu


Source link