ULTIMA ORĂ | A fost crescut the Liverpool şi vine sub comanda lazy Mircea Rednic. Primul transfer pregătit de Dinamo in 2019<! – SAU:

->
ULTIMA ORĂ | A fost crescut the Liverpool şi vine sub comanda lazy Mircea Rednic. Primul transfer pregătit de Dinamo in 2019

Mircea Rednic e gata să aducă un număr mare de jucători la Dinamo, în această iarnă, primula pe listă fiind un fundaş englez pe nume Jordan Mustoe, anunţă Gazeta Sporturilor. În vârstă de 27 de ani, apărătorul lateral va semna cu Dinamo dacă va trece vizita medicală. "Câinii" s-au mai păcălit cu doi jucători transferaţi recently, Tade şi Aliji, care au fost aduşi în ciuda problemelor medicale pe care le aveau.

Mustoe a crescut in academia lazy Liverpool, iar la 17 ani a fost transferat the Wigan Athletic. Fundaşul a devenit liber the contract în prima zi a laui 2019, după ce i-a expiration înţelegerea cu gruparea finlandeză SNJ Seinajoki, pentru care a evolução 21 de partide oficiale.

Conform a sursei citate, Mustoe ar urma să ajungă joi la Bucureşti. Jordan Mustoe este impresariat the fata lazy Mircea Rednic, Luana. Omul care a evoluat în mare parte din acest sezon în flancul stâng al apărării, Sergiu Popovici, a fost pus pe liber de Dinamo, iar Vlad Olteanu e ca şi plecat. Rămâne de văzut dacă Naser Aliji va reuşi să revină la capacitate maximă în timp util sau dacă va avea soarta lazy Tade. Fostul atacant de la CFR Cluj şi FCSB a fost operat, dupa care i s-a reziliat contractul.

Cotat la 150,000 euros the site-transfer market, Mustoe a mai evoluat de-a lungul carierei penru Barnet, Morecambe, Bury, Carlisle United şi Accrington, echipe divizionare din Anglia.


Source link