Al – Riyadh Krant De gemeente Al-Khobar verwijdert 37490 posters en reclameborden gedurende 1439 AHHet gouvernement Al-Khobar onthulde zijn inspanningen in het jaar 1439H om de visuele vervuiling op te heffen en het stedelijk landschap in de stad te verbeteren door het aantal verontreinigende stoffen in alle straten en woonwijken die binnen de campagne komen om de visuele vervorming aan te pakken (het stadslandschap te verbeteren) te vergroten Die is in samenwerking met gemeenten en secretariaten in het Koninkrijk gelanceerd door het ministerie van Stedelijke en Plattelandszaken.

De burgemeester van de provincie Khobar. Sultan al-Zaidi, die de gemeente in het afgelopen jaar 1439 kon, om meer dan 33650 reclameboodschappen op de borden of muren en watermeters en elektriciteit in de straten en openbare pleinen te verwijderen, naast de lichtpalen vanwege deze stickers om de informatie op de borden te vervagen en te verbergen, Naast dat het de algemene uitstraling van de stad vervormd.

Daarnaast heeft de gemeente Al-Khobar 3840 reclameborden verwijderd in de openbare straten als onderdeel van de inspanningen van de gemeente om allerlei soorten advertenties te reguleren op een manier die de veiligheid van weggebruikers niet beïnvloedt en die de beschaafde uitstraling van de stad niet schaadt.

Al-Zaidi voegde eraan toe dat de gemeente Al-Khobar in het afgelopen jaar ook de vervormde geschriften van het openbare landschap op een aantal verschillende locaties met een totale oppervlakte van 3.950 vierkante meter heeft verwijderd, met nadruk op de inspanningen van de gemeente om alle visuele vervuilende stoffen te verminderen. Visuele en commerciële advertenties De namen van alle organisaties die hun advertenties hebben geplaatst, bleven beperkt tot het ondernemen van de nodige actie.

Uw browser ondersteunt de videotag niet.


Source link