"Charity Centre for Quran Education" viert het afstuderen van de eerste batch van het legitieme diplomaOnder het beschermheerschap van Sheikh Abdullah bin Mohammed Al Mutlaq

Het Charity Centre for the Teaching of the Holy Quran and its Sciences (Al Ahsa Branch) viert de afgestudeerden van de eerste lichting van het wettelijk diploma in 1439H, onder het beschermheerschap van Sheikh Dr. Abdullah bin Mohammed Al Mutlaq, lid van de Hoge Raad van Geleerden.

De ceremonie wordt gecontroleerd door de voorzitter van de toezichtautoriteit Sheikh Khalid Bin Jassim Al-Breikan. De uitvoerend directeur Arif bin Abdul Aziz Al-Hammam startte de voorbereidingen en de voorbereidingen voor de ceremonie, op dinsdag 29/1/1440 uur in Hall Hajar, het secretariaat van Al-Ahsa.

Het liefdadigheidscentrum voor het onderwijzen van de Heilige Koran en zijn wetenschappen speelt een grote rol bij het onderwijzen van de burgers van het boek van God door middel van haar studies en instituten op innovatieve manieren en een nauwkeurig werkend mechanisme, waardoor het een belangrijk centrum op dit gebied werd.

Het Centrum heeft een vijfjarig strategisch plan dat de waarden en principes van uitmuntendheid versterkt, namelijk beheersing, geloofwaardigheid, transparantie, toewijding en innovatie.

Het Centrum is een educatieve liefdadigheidsinstelling en geregistreerd bij de Algemene Administratie van het Centrum nr. (5/34) van 7-5-1434 H, onder toezicht van het Ministerie van Islamitische Zaken, Da'wah en Guidance No. (3 / R / 16135) van 9/7/1401 AH.

De afdeling Educatieve Zaken probeert de kwaliteit van de onderwijsprogramma's in het Centrum te verhogen door een gedegen opleiding te bieden die de begunstigden in staat stelt om de verschillende vaardigheden te beheersen die nodig zijn om de recitatie en memorisatie van de Heilige Koran te beheersen, evenals de juridische wetenschappen die de Moslim nodig heeft in zijn religieuze leven En alledaags.


Source link