Cooperative 2: Ik heb je verkocht, je teef! Kom op, varken! (VIDEO) – Reality & TV Show – Cooperative – NieuwsOp zondagochtend in de rivaliteit van "Cooperative 2", werd een kapper en schoonheidssalon geopend. Housekeepers die bereid zijn te betalen voor de behandeling gaan naar behandelingen en kapsels voor professionals in deze activiteit. Onder andere deden ze het Miljana en Marija Kulic, ook Aleksandra Subotić en Marija Marinkovic, en later Vladimir Tomović en Stanija Dobrojevic. Miljana begreep niet waar Stanija geld had en dit onderwerp kwam later in een geschil tussen Vladimir en Maria. Miljana sprak:

"Alexander, waar kreeg je de Eraser's Hair Staple?" En het geld ging uit de koop en de overheid kochten. "

Aleksandra Subotic was verbaasd en zei dat ze er niets vanaf wist. Frizer had zijn opmerking:

"How Miljana Remembers All …"

In de woorden van Miljan, werd Maria toegevoegd, die haar opvolger vertelde dat zij Stanarija en Vladimir op de volgende vergadering zou zetten. Mary kon echter niet wachten tot haar voorstel werd geïmplementeerd, wat ze later aan Vladimir vroeg en de ruzie met hem aangaat:

"Waar vind je geld? Ze zeggen dat jij de grootste dief bent!"

Tomovic reageerde onvoorwaardelijk:

"Ga vroeg van me weg, en ik heb je verkocht, ik heb je bruid verkocht." Varken één, ga in isolatie en zweeg! "

De morsingen tussen Maria en Vladimir zijn al een aantal dagen aan de gang en hij heeft haar deze week op haar show gezet, waarna Kulic naast Rade Vasic en Natasha Moskou staat, een van de genomineerden voor het uitwerpen van vanavond.


Source link