The Hot Times – Officiële reactie van China op de nieuwe herziene wet op de inkomstenbelasting, die zou overwegen verdere preferentiële regelingen te blijven treffen voor Hongkong, Macau en Taiwan<! –

uit

Plaatsaanduiding voor tekstadvertenties

uit

 ->

<! –

Huang Yangda – Gefotografeerd bij de EOC Second Discrimination Regulations Advisory CommitteeBloed redacteur

->

Na de recente wijziging van de wet op de individuele inkomstenbelasting in China, heeft China 183 dagen in China gewoond en is het verplicht om inkomstenbelasting te betalen over zijn inkomsten in China en het buitenland, en dit zal ingaan op 1 januari volgend jaar. De State Administration of Taxation van het ministerie van Financiën werd vandaag (30 september) gevraagd of er preferentiële regelingen zijn voor buitenlanders, waaronder Hong Kong, Macao en Taiwan, wanneer de wet wordt uitgevoerd.

Een woordvoerder van de belastingadministratie van het ministerie van Financiën zei dat de huidige uitvoering van de wet op de individuele inkomstenbelasting speciale preferentiële bepalingen bevat voor belastingheffing op vreemdelingen. Personen die geen verblijfplaats in China hebben maar minder dan een jaar en minder dan vijf jaar oud zijn, worden verdiend met inkomsten buiten China. Slechts een deel van de betaling door de eenheden of individuen in China is onderworpen aan de inkomstenbelasting en het deel van de buitenlandse betaling hoeft geen persoonlijke inkomstenbelasting in China te betalen.

De woordvoerder voegde eraan toe dat, om de stabiliteit van het beleid te handhaven, de volgende stap in de uitvoering van de nieuwe inkomstenbelastingwetgeving zal zijn te overwegen preferentiële regelingen te blijven treffen voor buitenlanders, waaronder Hong Kong, Macao en Taiwan.

<! –

Willekeurige deur
  • Aflevering 188 van de bloedpolitiek: vóór de terugkeer van de democratische terugkerende partij, problemen en godslastering!
  • Verleng de wildernis

->


Source link