De beroemde omroep Buket Aydın zou een verkeersongeluk hebben geledenChannel D Buket Aydın, de succesvolle nieuwsagent van het belangrijkste nieuws, zat in een verkeersongeval. Er werd geleerd dat het ruggenmerg van Aydin beschadigd was en dat hij momenteel thuis rust.

DE SITUATIE IS GOED

Er werd geleerd dat de beroemde omroeper, Buket Aydın, goed ging en deze week opnieuw naar de schermen zou terugkeren.

EÉN KEER ZAL EEN LAATSTE TIJD ZIJN

Merve Dinçkol, die nieuws biedt in plaats van het weekend, zal naar verwachting doorgaan totdat de situatie van Aydin is verbeterd. Ervaren server overgedragen van N TV naar Kanal D nadat Ahmet Hakan het belangrijkste nieuws had verlaten, hij ontmoette het publiek sinds mei bij Kanal D Main News.

Meer professionals die Merve Dinçkol heten

WIE IS BUKET AYDIN?

Geboren in 1985, de 33-jarige Aydin, werd geboren in Bursa. Na zijn afstuderen aan de Turkse Turkse taal- en letterkunde aan de Kultur-universiteit in Istanbul, behaalde hij zijn masterdiploma van dezelfde school en dezelfde afdeling. Na zijn masteropleiding begon Buket Aydın te werken als presentator en presentator.

Na het voltooien van haar opleiding werkte Buket Aydın als anchorman in een privé-radio. Na een jaar van radio-avontuur zien we vrouwen vaak in sportprogramma's en kondigen ze de sportbulletins van Kanaltürk aan. Met de nieuwsberichten van Kanaltürk in het weekend verhuisde Aydın van hier naar TRT Türk.

Buket Aydın, die in 2011 begon met het hosten van de nieuwsberichten in NTV, presenteerde Night Bulletin Generation van NTC, dat 's nachts op doordeweekse dagen startte. Na NTV werd Ahmet Hakan Coşkun gepromoveerd tot Channel D Main News Bulletin. Hij is getrouwd met Erce Baykal en is werkzaam geweest als docent aan Nişantaşı University Department of Radio, Television and Cinema.

Wie is de beroemde omroeper van verkeersongeval Wie is Buket Aydın?

Last Minute
» tijdschrift
» nieuws
Nieuws Releasedatum: 01.10.2018 06:13 ik sondakika.co


Source link