De nieuwe reclamecampagne van Black Ops 4 is eigenlijk best grappigIn afwachting van Call of Duty: Black Ops 4's release op 12 oktober, de Plicht merk heeft een golf van commercials gelanceerd die leunen op wat de gemeenschap heeft gedaan tijdens de verschillende bèta's dit jaar. Ze zijn grappig!

Deze video's, getagd met #CODNation, bestaan ​​uit door de community gemaakte inhoud die is samengesteld door de Plicht reclamemachine. Mijn directe reactie op 'community-created content' is dat deze dingen vol memes zitten die niemand zal begrijpen, maar deze eerste golf van goedgekeurde Black Ops 4 inhoud is solide genoeg dat ze een horloge verdienen.

De officiële Plicht account tweeted out een video waarin Post Malone wat gekke dingen doet op zijn eigen nummer. Kijk naar die geanimeerde kop ga.

Maar dat is niet eens in de buurt van de beste. "Choppers Need Love Too" is een natuurdocumentaire door de lens van helikopters.

En "Hat Attack" heeft een halfdronken cowboyhoed die zijn vijanden verslaat:

De officiële Plicht YouTube-account heeft tot nu toe acht van deze video's geüpload. De besten zijn lacherig grappig, en de slechtsten ontlokken op zijn minst een lachje.

Natuurlijk, als mensen beginnen deze buiten de Plicht goedgekeurde video's, het is bijna gegarandeerd dat de charme gaat afnemen. Maar voor nu, op dit moment, waardeer ik deze goofy reclamestrategie.


Source link