"Ligt in de gaten": het schandalige "Miss Ukraine" werd gebruikt om water schoon te makenDe schoonheidswedstrijd "Miss Ukraine" werd dit jaar gekenmerkt door een schandaal: na het uitreiken van de winnaar bleek dat ze getrouwd was en een kind kreeg. Dergelijke meisjes mogen niet deelnemen aan de wedstrijd.

De 23-jarige Veronika Didusenko uit Kiev, die de kroon was ontgaan van "Miss Ukraine", gaf een interview aan Kate Osadchy in het programma "Secular Life", bericht Chas Peak.

Дидусенко heeft verklaard, dat het kind niet verbergde, en het – "het belangrijkste deel van zijn leven".

"Door een of ander wonder verspreidde deze informatie zich simpelweg niet en werd niet bekend", zei het meisje.

Osadchaya herinnerde eraan dat elke aanvrager van de kroon, alvorens deel te nemen aan de wedstrijd 'Miss Ukraine', een contract tekent en daarmee bevestigt dat ze tussen de 18 en 24 jaar oud is, dat ze niet getrouwd is, niet gescheiden is en geen kinderen heeft. Дидусенко erop heeft verklaard dat een dergelijk contract niet is ondertekend en heeft eenvoudigweg een site een checkbox ingevuld dat het geen kinderen heeft en dat het niet getrouwd was.

"Dus je loog vanaf het allereerste begin, ben je voor deze leugen gegaan?" – Zei de leider.

Toen toonde het programma een fragment van een interview, dat Didusenko Osadcha gaf onmiddellijk na de Miss Oekraïne-wedstrijd – het meisje stelde de vraag over haar geliefde jongen dat ze zogenaamd veel fans had, maar tot nu toe besteedt ze haar tijd aan schoonheidswedstrijden.

"Dat is hoe je me in de ogen keek en tegen me loog, voor alle kijkers," merkte Osadchaya op.

Herinner je na het schandaal werd zich bewust van de rijke vriend Didusenko.


Source link