In Kiev, een onbekende gewonde politieagentVandaag 23:42 uur

Bekeken:

Een speciaal operationeel plan is geïntroduceerd in de hoofdstad.

facebook.com/UA.KyivPolice
facebook.com/UA.KyivPolice
facebook.com/UA.KyivPolice
facebook.com/UA.KyivPolice

In Kiev is de politie op zoek naar een man die de weg kruiste op een niet-geïdentificeerde plaats voor een politiepatrouillewagen en opende het vuur, waarbij een van de politie gewond werd, het politiebureau van de politie van Kiev rapporteerde in het sociale netwerk Facebook.

Het incident gebeurde ongeveer 22 uur op Lavrskaya Street in het Pechersk-district van Kiev.

Volgens de politieagenten, "Een man in donkere kleren stak de weg over op een onbekende plek, voor hun auto, terwijl hij zich vreemd en periodiek kraakte." Twee politieagenten renden hem achterna, en in reactie daarop schoot het onbekende meerdere keren neer. "

1538339993.263

"Als gevolg hiervan kreeg de agent twee verwondingen, hij werd naar het ziekenhuis gebracht." De schutter ontsnapte, er werd een speciaal operationeel plan opgesteld voor zijn zoektocht in Kiev. Het onderzoeksteam, speciale troepen en cynologen werken ter plaatse " zei het hoofd van de hoofddirectie van de Nationale Politie in de stad Kiev, Andrei Krishchenko.

Onderzoekers begonnen strafrechtelijke procedures onder Art. 348 (aantasting van het leven van een wetshandhavingsfunctionaris) van het Wetboek van Strafrecht van Oekraïne. De misdadiger staat voor 15 jaar gevangenisstraf of levenslange gevangenisstraf.

Bedenk dat onlangs in Lviv de patrouilleploeg was versierd met een ongeluk en een 42-jarige bestuurder, een inwoner van de regio Transcarpathian, die wilde ontsnappen aan de plaats van het ongeluk, verwondde een politieagent met een mes. De boosdoener werd vastgehouden, de strafprocedure is open.

ook in Lviv, een dronken vrouw die in een Peugeot 208 rijdt, slaat twee inspecteurs van de politie-politieen probeerde "onopgemerkt" te ontsnappen uit de scène. De schuldige van het incident wordt nog steeds gezocht.

En in de regio Zaporozhye, een man die een politieagent trof in het gezicht van zijn plichten, ze hebben een vonnis uitgesproken – een boete zonder enige beperking van de vrijheid.


Source link