Kim en haar relatie met KanyeSCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Kim Kardashian hij bekende in een van de meest recente afleveringen van zijn show realiteit televisie dat het hebben van drie kinderen vindt dat hij "volledig is verwaarloosd" Kanye West

Waarom zei de eigenaar van KKW Beauty dat? In de aflevering die op zondag werd uitgezonden, welke recensies mensen, de vrouw van de Amerikaanse rapper, die onlangs een nieuwe controverse losliet door een pet te dragen die verwijst naar de uitdrukking van president Trump, "Maak Amerika geweldig ", en om opnieuw te verwijzen naar het probleem van de slavernij in de netwerken – geeft toe dat hij met de komst van zijn derde kind heel erg op het bord voelt.

Bovendien onthulde het model dat de aanpassingsperiode blijkbaar niet gemakkelijk was voor West. Kim, de moeder van North, 5, Saint of 2 en Chicago, amper 8 maanden oud, bekende dat ze drie kinderen had: "Eerlijk gezegd, het is gek". "Ik herinner me dat het heel moeilijk was voor het Noorden toen Sint werd geboren. Dus ik stop alles [la atención] in het noorden om haar een extra speciaal gevoel te geven. En nu, met Chicago, probeer ik nog harder te werken, om ervoor te zorgen dat Noord en Sint vinden dat ze voldoende tijd met me hebben en dat ze zich super sterk voelen … ", zei hij.

Ze onthulde echter dat haar man, door te proberen al haar energie in de kinderen te stoppen, zich verlaten begint te voelen. Hij heeft zelfs onthuld dat ze ruzie hadden omdat hij vond dat ze wat foto's moest toevoegen op haar Instagram en dat ze dat niet wilde. Daar werd de discussie onthuld aan Khloé onthuld. Toen begreep Kim dat door het hebben van veel kinderen, echtgenoten zich verlaten voelen. Zelfs Kim zei dat Kanye haar vertelde dat als Sint een pleister nodig had, ze het voor hem zou krijgen. Dat is waarom hij het advies van zijn zus Khloé zou nemen. "Dus ik wil Kanye gewoon de aandacht en liefde geven die hij nodig heeft," zei Kim.


Source link