Diosdado Cabello: "Ze willen mensen laten geloven dat er een crisis aan de gang is, toen de schoolinschrijving met 7% toenam"Foto: AVN

(Caracas, 1 oktober – News24) .- Diosdado Cabello, de eerste vice-president van de PSUV, biedt de gebruikelijke wekelijkse persconferentie van de rode luifel waar zal landelijk belangrijke aankondigingen aanbieden.

Bij de viering van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties zei Cabello dat de wereld een andere visie begint te krijgen over wat er in Venezuela gebeurt. "Ze willen mensen laten geloven dat er een crisis is, wanneer vandaag de schoolinschrijving met 7% is toegenomen". Hij vroeg zich af: "Waar zijn de kinderen van de 3 miljoen Venezolanen die Venezuela hebben achtergelaten door de regering?" "Er is geen humanitaire crisis in Venezuela, het zijn excuses van andere regeringen om hun problemen niet te noemen. "Het is buitengewoon serieus, in Brazilië hebben ze een dictator als president."

Hij meldde dat de Psuv schreef aan meer dan tweeduizend kandidaten en kandidaten voor de verkiezingen in december. "We zullen ze niet alleen winnen, maar alle ruimtes die ze verlaten moeten door de revolutie worden bedekt." "Dit is een onsamenhangend recht zonder voorstellen voor het land."

"Deze vrijdag gaan we hier een grote mars maken in Caracas voor de Vrede", kondigde de president van de Nationale Constituerende Vergadering aan. "Op vrijdag, zaterdag en zondag hebben we plenaire sessies van het PSUV-congres plus jeugd."

Hij gaf dat ook aan Op 12 oktober wordt het Indigenous Congress of Venezuela gehouden.

In een ander onderwerp gaf Cabello aan dat het grote probleem voor de wereld Colombia is, omdat het de grootste producent van medicijnen is. "We gaan niet provoceren … We zijn voorbereid op vrede", zei hij.


Berichtweergaven:
383


Source link