Vice-president Delcy Rodríguez inspecteerde de Caracas Metro-kaartverkoopFoto: @metro_caracas

(Caracas, 30 september News24) .- Deze zondag is de vice-president van de republiek, Delcy Rodríguez, een inspectie uitgevoerd op de verkoop van kaartjes en elektronische kaarten in het metrostation La Hoyada in Caracas, bedrijf dat sinds 14 september begon met het verzamelen van het ticket.

Tijdens de tour begeleidde Rodriguez ook de werking van tourniquets, trappen en kluisjes om te zorgen voor de toepassing van corrigerende maatregelen om de kwaliteit van de dienstverlening in het gehele ondergrondse systeem te optimaliseren, rapporteerde het transportbedrijf in een persbericht.

Lees ook: Hinterlaces: 64% van de Venezolanen beoordeelt oppositieleiders als negatief

"In aandacht voor de zevende strategische lijn over openbare diensten onder leiding van president Nicolás Maduro, We hebben het Caracas Metro-betalingssysteem geïnspecteerd om het aan te passen aan het programma voor economisch herstel, groei en welvaart. Venezuela gaat vooruit met zijn werknemers, "zei Rodriguez op Twitter.

De president van de Caracas Metro, Cesar Vega, was ook in de activiteit; de minister voor transport, Hipólito Abreu en de president van de Bolivariaanse Unie van arbeiders en arbeiders van de Caracas Metro (Sitrameca), Edison Alvarado.

De passage in het ondergrondse transport is om 0.50 Bolívares Soberanos het eenvoudige kaartje. De kaart van type A kost 10 Bs.S en 10 reizen; en typ B een waarde van 30 Bs.S en het bevat een herlaadlimiet tot 327 Bs.S, die standaard 654 reizen zijn.

met AVN-informatie


Berichtweergaven:
416


Source link