De originele hommage aan Ayrton Senna op het hemd van Corinthians – 01/10/2018Marketing in voetbalteams dient ook om hulde te brengen. En dat is wat Corinthians deed, een van de reuzen van Brazilië, die een alternatieve trui lanceerde ter ere van Ayrton Senna, de voormalige Braziliaanse coureur die driemaal kampioen van de Formule 1 was.

Maandag, officieel, hebben de club en het kledingmerk dat hem zag een zwarte jas met de inscriptie vrijgegeven Ayrton Senna gouden in de borst. Bovendien vinden de details 41 gouden lijnen (vertegenwoordigen het aantal races dat hij heeft gewonnen) en dat het eindigen van de vorming van drie brede banden zijn drie titels vertegenwoordigt: 1988, 1990 en 1991.

De club uit São Paulo is niet de eerste keer om hulde te brengen aan de piloot die een tragische dood stierf in Imola, in mei 1994. In 2014, toen de twintigste verjaardag van zijn fysieke verdwijning voorbij was, ging het hele team op pad om een ​​spel te spelen met de helm die Senna gebruikte, bekende fan van de Timao.

Corinthians is gekleed in goud en zwart door Senna.

Corinthians is gekleed in goud en zwart door Senna.

Het goud en zwart van dit shirt reageert op de kleuren van kleding en de auto die Senna in 1985 gebruikte, toen hij zijn eerste race in het maximumcircuit won.

De Corinthians-spelers gingen in 2014 met hun helmen naar het veld ter ere van Senna.

De Corinthians-spelers gingen in 2014 met hun helmen naar het veld ter ere van Senna.


Source link