Francisco Muse wint het laatste goud voor Chili in de Zuid-Amerikaanse Sub 23De speerwerper was de sterkste in de test van Cuenca, Ecuador. Hij veroverde het podium met een poging van 76,91 meter. Het land werd zesde in de medaillijst.


Francisco Muse kreeg het laatste goud voor Chili in de Zuid-Amerikaanse atletiek Sub 23 in Cuenca, Ecuador. De speerwerper was de sterkste in de test en veroverde het podium met een poging van 76,91 meter.

Bovendien, op de laatste dag van de turner, bleef Victoria Rozas achter met de zilveren medaille in het hoogspringen, met een cijfer van 1.73 meter. Hetzelfde deed César Jofré in de tienkamp, ​​waar hij eindigde met 6.863 punten.

Tijdens deze zondag veroverde Chili ook vier bronzen beelden. Rafael Muñoz bleef bij die medaille op de 800 meter, met een tijd van 1'51 "10. In de hamerspoeling bereikte Mariana Garcia de derde plaats met een score van 61,59 meter, zoals José Miguel Ballivian n de schijf, met 52,11 meter. In deze laatste test werd Claudio Romero vierde, met 50.65.

In snelheid bereikte Enzo Faulbaum het brons in de 200 meter, met een tijd van 21 "20.

Met deze resultaten eindigde Chili op de zesde plaats van de medaillijst en voegde drie gouden, vijf zilverkleurige en acht bronzen beelden toe. Wie het kampioenschap won was Brazilië, dat iedereen versloeg met 15 gouden medailles, 12 zilveren medailles en 7 derde plaatsen.


Source link