Milwaukee speelt Rosalinda met Jhoulys Chacín | baseballMeridiaan opstellen

Na lang nadenken heeft de manager van Brewers of Milwaukee, Craig Counsell, de verantwoordelijkheid op zich genomen om het spel te openen dat de kampioen van de centrale divisie van de nationale competitie tot de Venezolaanse wet zal bepalen. Jhoulys Chacín.

Brewers en Cubs waren vastgebonden na de 162 reguliere wedstrijden van de kalender, wat een extra spel dwong. De winnaar gaat naar de divisieserie (om drie van de vijf spellen te winnen) en de verliezer blijft als een wildcard.

Het duel wordt gespeeld in het Wrigley Field in Chicago omstreeks 13:00 uur in Venezuela.

Chacin vertoont 15 overwinningen, 8 verliezen en 3.56 ERA in 14 starts. Hij zou de werper worden van de eerste wedstrijd in de divisieserie als Milwaukee de divisie won. Maar de omstandigheden dwongen om de zuliano te plaatsen voor deze beslissende ontmoeting.

De Colombiaanse Jose Quintana vertrekt naar Cachorros.

Márquez aan de andere kant

Interessant is dat de National League bleef zitten met twee divisies vast. In het westen bezoeken Rockies of Colorado de Dodgers van Los Angeles (16:10 uur Venezolaanse tijd) om de kampioen van de westelijke zone te definiëren. Net als in het midden betwist de winnaar de divisieserie en de verliezer gaat in tegen de verslagen Cubs en Brewers.

Germán Márquez gaat naar de heuvel voor Colorado en Walker Buehler doet het voor Los Angeles.


Source link