Angel Di Maria vertelt over Kylian MbappeAngel Di Maria op Kylian Mbappe, voormalig ster M.U zei dat de Franse spits de bal in de nabije toekomst zou kunnen winnen.

Mbappe is volwassen

In de afgelopen seizoenen is de spits van Kylian Mbappe enorm gegroeid. Na op indrukwekkende wijze te hebben gespeeld in het Monaco-shirt, schitterde de in 1998 geboren speler fel in het shirt van PSG. Vorig seizoen droeg hij bij aan de vele doelen van het Franse team.

Mbappe

Mbappe is volwassen

In de zomer van 2018 speelde Mbappe nog steeds op het WK in 2018, zijn indrukwekkende vorm is een van de redenen waarom het Franse kampioenschap in de competitie in Rusland is. Op het WK van 2018 werd Mbappe uitgeroepen tot Beste Jonge Speler.

Terug in PSG bleef Mbappe in de vroege stadia van het seizoen spelen. De 19-jarige ster heeft vier doelpunten gemaakt in de Liga 1 2018/19, samen met Cavani en Neymar vormen een drietal superboren die op elke verdediger kunnen dribbelen.

Di Maria gelooft dat Mbappe de bal zal winnen

Angel Di Maria op Kylian Mbappe, voormalig ster M.U zei dat de Franse spits de bal in de nabije toekomst zou kunnen winnen.

Di Maria is van mening dat Mbappe in de toekomst QBV zal voortzetten

Di Maria gelooft dat Mbappe in de toekomst QBV zal winnen

"Luka Modric heeft het beste van FIFA gewonnen, het tijdperk van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo zijn bijna ten einde. Natuurlijk is Modric 33 jaar oud, hij kan niet worden beschouwd als de toekomst van voetbal. Ik denk dat Mbappe in de toekomst de eigenaar van de QBV-titel zal zijn. "

"Op 19-jarige leeftijd heeft hij ongelooflijke dingen gedaan, hij blijft groeien. Ik denk dat Mbappe de komende jaren de beste speler ter wereld zal zijn, nadat hij naast Mbappe gespeeld heeft, weet je hoe geweldig hij is. "

"Mbappe is een zeer ambitieuze speler, zeker dat hij de bal wil winnen. Hij werkt elke dag hard, ik heb vertrouwen in hem om de beste speler ter wereld te worden in de toekomst.

Nguyen Huyen (TTVN)


Source link