Zijn de indicatoren die een "koop" -kans voor Sibanye Gold Limited (NYSE: SBGL) onthullen?In navolging van de winstgevendheid van Sibanye Gold Limited (NYSE: SBGL) merken we op dat de onderneming een rendement oplevert van 0,60%, rendement op investering van 0,70%, rendement op eigen vermogen van 2,00% en een snel ratio van 1,3. Price-to-Earnings Ratio is de huidige aandelenprijs gedeeld door de jaarlijkse winst per aandeel. P / E biedt een nummer dat aangeeft hoeveel jaar inkomsten het nodig heeft om de waarde van één aandeel op het huidige prijsniveau terug te verdienen. Gemakkelijk te berekenen en te begrijpen, P / E is een extreem gebruikelijke ratio die wordt gebruikt om de waarderingen van aandelen ten opzichte van elkaar relatief te vergelijken. De P / E-ratio van Sibanye Gold Limited is 46,98. Hoewel deze elementen belangrijk zijn, hoe zit het dan met de prestaties op korte termijn van de voorraad? In de afgelopen twaalf maanden bedroeg het aandeel van Sibanye Gold Limited (NYSE: SBGL) -48,72%. In de laatste week van de maand was het -1,19%, 2,89% tijdens het laatste kwartaal en -36,53% gedurende de afgelopen zes maanden.

Een technische indicator die kan helpen bij het meten van de sterkte van het momentum van de markt is de gemiddelde richtingsindex of ADX. Op het moment van schrijven staat de 14-daagse ADX voor Sibanye Gold Limited (NYSE: SBGL) om 16.23 uur. Veel analisten zijn van mening dat een ADX-waarde van meer dan 25 een sterke trend zou suggereren. Een waarde onder 20 geeft geen trend aan en een waarde tussen 20 en 25 duidt erop dat er geen duidelijk trendsignaal is. De ADX is gemaakt door J. Welles Wilder om te helpen bepalen hoe sterk een trend is. Over het algemeen betekent een stijgende ADX-lijn dat een bestaande trend aan kracht wint. Het tegenovergestelde zou het geval zijn voor een dalende ADX-lijn.

In de afgelopen 50 dagen heeft Sibanye Gold Limited aandelen -7,43% korting op de hoogste en 23,27% verwijderd van de laagste koers. Hun 52 weken hoog en laag worden hier genoteerd. -54,25% (hoog), 23,27%, (laag).

De Williams Percent Range van Sibanye Gold Limited (NYSE: SBGL) of 14% Williams% R zit op -54,84. Typisch, als de waarde boven de -20 uitkomt, kan de voorraad als overbought worden beschouwd. Aan de andere kant, als de indicator onder -80 gaat, kan dit een teken zijn dat de voorraad oververkocht is. De RSI, of Relative Strength Index, is een veelgebruikte technische momentindicator die prijsbewegingen in de loop van de tijd vergelijkt. De RSI is gemaakt door J. Welles Wilder, die probeerde te meten of een voorraad al dan niet was oververkocht. De RSI kan nuttig zijn voor het spotten van abnormale prijsactiviteit en volatiliteit. De RSI oscilleert op een schaal van 0 tot 100. De normale waarde van een aandeel zal in het bereik van 30 tot 70 vallen. Een meting boven de 70 geeft aan dat de aandelen overbought zijn en mogelijk overgewaardeerd zijn. Een waarde onder de 30 kan erop wijzen dat de aandelen oververkocht zijn en mogelijk ondergewaardeerd zijn. Na een recente controle bevindt de 14-daagse RSI zich momenteel op 52,52, de 7-daagse staat op 52,57 en de 3-daagse zit op 57,22.

Sibanye Gold Limited (NYSE: SBGL) kijkt momenteel naar een ander technisch niveau en heeft momenteel een 14-daagse Commodity Channel Index (CCI) van -36,56. Typisch oscilleert de CCI boven en onder een nullijn. Normale oscillaties hebben de neiging om in het bereik van -100 tot +100 te blijven. Een CCI-lezing van +100 kan overbought-omstandigheden vertegenwoordigen, terwijl metingen in de buurt van -100 kunnen wijzen op oversold-territorium. Hoewel de CCI-indicator is ontwikkeld voor grondstoffen, is het ook een populaire tool geworden voor evaluatie van aandelen. Zwevend gemiddelde indicatoren worden op grote schaal gebruikt voor voorraadanalyse. Veel handelaren gebruiken een combinatie van voortschrijdende gemiddelden met verschillende tijdspaden om de richting van de trend in aandelen te beoordelen. Een van de meer populaire combinaties is om de 50-dagen en 200-daagse moving averages te gebruiken. Beleggers kunnen de 200-daagse MA gebruiken om de gegevens glad te strijken en een duidelijker beeld op lange termijn te krijgen. Ze kunnen uitkijken naar de 50 dagen of 20 dagen om een ​​beter begrip te krijgen van wat er op korte termijn met de aandelen aan de hand is. Momenteel ligt het 200-dagen voortschrijdend gemiddelde op 3,42 en de 50-dagen is 2,42.


Source link